Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mysle..

spodoba sie takie cos

Polecane posty

fajne ale u mnie to wrecz pozeralo baterie... i z tego co sie orientowalam to nie tylko u mnie.

Gość gruuu
u mnie karuzelka fishera tylko taka z rybkami super sie sprawdziła, a baterie wystarczyły na 5 miesiecy.

zaraz ci coś pokaze troche drozsze ale mi sie strasznie podoba. o ile znajde :D:D:D

kupiłam tą karuzele tydzień temu. Na prawdę działa na moją młodą jedyny problem jest taki że jak zmieniam kanał w tv to jednocześnie uruchamiam karuzele bo reaguje na wszystkie piloty w domu;)

dziekuje ci baaarardzo :*:*:* ja sie kiedys tyle tego zeszukalam i nie moglam dziadostwa znalesc :D:D:D wielkie dziekuje :* caterinka ktora? ta z misiami?

tylko musi być w tym stanie czuwania oczywiście. Na jeden pilot ( od cyfry+) reaguje tylko włączaniem i wyłączaniem co bym na nim nie pstrykała a drugim (zwykłym od tv) mogę gasić i zapalać lampeczki oraz zmieniać muzyczkę;) Głośność w nim jest od zmiany piosenek a +- kanały to lampka:P zmiana kanałów w tv włącza i wyłącza karuzele :)

a sprawdz czy cyfre sie da wlaczyc pilotem od karuzeli bo akurat mi mania popsula pilot od cyfry to by bylo jak znalazl :D:D:D:D

Sprawdzałam, nie da się:) Nic nie reaguje na pilota od karuzeli tylko ona na wszystkie... no prawie, tylko pilot od auta z nią nie współgra:)

no to chyba dobrze chcesz sobie podglosnić telewizorek a przyciszasz karuzelke nie musisz do tego celu wstac po pilot bo robisz wszystko za jednym zamachem :D:D

Ja mam taką , co prawda jeszcze nie używałam - tylko sprawdzałam ale mi sie podoba. Tez słysząłam o tym że zżera baterie . Ale co tam ! A ten sprzedawca to cwaniak , bo liczy sobie za przesyłkę 40 zł -przy czym ja za opony samochodowe płaciłam kilka dni temu 15 zł i dostawa była w 1,5 dnia ... A ten po prostu obniżył wartość karuzelki ale doczepił różnicę do transportu... . To samo robią z leżaczkami - bujaczkami .

ja mam karuzelkę z fishera ale taką z rybkami jak dla mnie super i baterie też starczają na długo a w dodatku my kupiliśmy akumulatorki tylko je ładujemy osobiście polecam