Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Gość ............a jeśli..........
ehhh głowa mała żeby to ogarnąć. Muszę już lecieć, dziękuję Ci bardzo za pogaduchy w ten kiepski dla mnie dzień, potrzebowałam tego :) papa Może dziś jeszcze wpadnę później

dzięki również pamiętaj Dzieci są najważniejsze bez nich nasze życie byłoby puste a reszta sama się napisze

no właśnie :) papa

znalazłam to i wklejam 1 część Drogie Panie. Kazdy z nas powinien posiadać jakąś hierarchię życiowych wartości i zasady jakim ono sie kieruje. Idąc do lekarza, terapeuty czy kogokolwiek, musimy znać swoje miejsce i odpowiednie nastawienie. Jesteśmy traktowani jak pacjenci, interesanci czy petenci lub penitenci,( zależnie do kogo się zwracamy), przez osoby które swiadczą usługi, leczą, pracują nad nazszmi problemami z jakimi do nich przychodzimy. I nie liczmy na to, że przelejemy uczucia, kóre zostana odwzajemnione. Ci ludzie zazwyczaj mają poukładany świat i zycie. Wykonują po prostu swój zawód, zachowując prawa etyki i ludzkiej uczciwości., a nie traktuja go jako żródło podniet dla tych, którzy zwracaja sie do nich po pomoc. W przypadku lekazra nagi ciało nie budzi sensacji ani nie dostarcza wrazęń wzrokowych czy dotykowych. Chyba, że jest to własna zona czy partnerka która kocha. To po prostu życie osobiste. Wszystkie inne reakcje pacjentów czy pacjentek, jesli nawet tego nie okaże terapeuta czy leczacy, budzą lekki uśmiech. Co by było gdyby wszystkie pacjentki sie w nich zakochiwały i wymagały wzajemności1 część

2 część wklejam W przypadku lekazra nagi ciało nie budzi sensacji ani nie dostarcza wrazęń wzrokowych czy dotykowych. Chyba, że jest to własna zona czy partnerka która kocha. To po prostu życie osobiste. Wszystkie inne reakcje pacjentów czy pacjentek, jesli nawet tego nie okaże terapeuta czy leczacy, budzą lekki uśmiech. Co by było gdyby wszystkie pacjentki sie w nich zakochiwały i wymagały wzajemności? Nie oczekujcie więc realizacji swoich marzeń Drogie Panie. A druga strona tego tematu,, to jeżelii uczucia tak łatwo uciekają nam w inną stronę,, to nalezy sie zastanowic nad relacjami w swoim związku. Jeśli nasza uwagę zaczyna zwracać ktoś inny, to z pewnościa coś w nim do końca nie gra. Czegoś brakuje. Nalezy popracować nad pielęgnacją wzajemnych partnerskich uczuć. Zacząć je ożywiać, bo jest to z pewnościa sygnał, że coś nam sie wymyka spod kontroli. I RADA: PANIE O TAKIM NASTAWIENIU DO Lekarzy JAK TE KTORE WYPOWIADAJą SIE POWYZEJ, NIE CH SZUKAJA KOBIET Lekarzy UNIKNą BóLI SERCA I DUSZY.

Mam do tego swoje własne pytanko a co jeśli Kobieta nie ma partnera ? Tutaj nie znalazłam odpowiedzi no i oczywiście jeśli Lekarz nie ma partnerki. To już chyba inny temacik Pozdrawiam

Gość ewelinka e
Też to już widziałam, mądre słowa. Ale ja lubię uwodzić nawet jak z tego nic nie będzie, faceci zonaci też lubia byc uwodzeni.Niczego od swojego gina nie wymagam

To zmienia postać rzeczy zupełnie no i oczywiście wizyta nie jest już wizytą prawda?

BiBIooooo ja się nie do końca zgodzę z tym artykułem, bo lekarze często łamią to. Podrywaja, flirtują sami z siebie, bez niczyjej zachety. Tak było w moim przypadku. ja sie nawet wstydziłam na poczatku tego co on mowi. widziałam jego syna, ladny. tak -ladny, nie przystojny, bo jest taki młodziutki. nie moglabym zniszczyc mu zycia.

Gość ewelinka e
ojej mój też ma syna może to ten sam lekarz:)

Gość ewelinka e
tak dla mnie to nie sa wizyty nie mają nic wspólnego z innymi wizytami lekarskimi

Ja jednak nie potrafiłabym zaprosić na kawę pierwsza, ale gdybym została zaproszona ok:)

Ewelinka czy różni się Twoja wizyta od wizyty,, normalnej'' nie bardzo wiem o czym myślisz?

Gość ewelinka e
dla mnie to wizyta czysto towarzyska, nic więcej nie mogę zdradzić

Gość ...........a jeśli..........
ewelinka e ,wątpię, że to ten sam ;) Dziewczyny ja chyba po prostu muszę oderwać się od tego.Zrobić sama krótkie cięcie! To jest chyba najlepsza metoda. Wiem, że nigdy nic się z tego poważnego nie wykluje, więc po co o tym mysleć ,rozpamiętywać co powiedział, jak spojrzał? Robi tak samo wobec tysięcy pacjentek, które się u niego przewijają. I tyle.Nie ma co gdybac, prawda?

Gość dorotkaaaaaaa32
Między mną a moim lekarzem coś zaczęło się dziać. Oboje jesteśmy wolni a ja zakończyłam leczenie wiele miesięcy temu :) Czy mamy szanse zostać parą ?

Gość =ertghyjutkuyikyjth
haaaaaaaaaa

Gość ............a jeśli...........
Jeśli oboje jestescie wolni to ja uwazam,ze ma szanse i nie widze przeszkod ;) Tylko trzeba dzialać!!!!!!!!!!

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
Oświadcz mu się i tyle! Po sprawie będzie szybko, sprawnie und kokretnie!

Do Dorotki macie bardzo dużą szansę bez względu wolni czy nie zależy czy się mocno kochacie

Gość dorotkaaaaaaa32
ON wie,że mi na nim zależy. Do tej pory nic nie zadziałał, ale relacje ocieplają się coraz bardziej.

To już coś jak jest cieplej oby był odważny i zaprosił Cię gdzieś bo jak na razie wszyscy tylko flirt nie flirt nie wiadomo co, ale jakoś zaproszeń nie widać na kawkę sorrry za błędyyyy

Gość dorotkaaaaaaa32
Kawkę pijemy już od dawna, ale na razie nigdzie mnie sam nie zaprosił. Czekam więc cierpliwie na jego konkret :)

Gość dorotkaaaaaaa32
Oboje jesteśmy ludźmi wolnymi, mamy dorosłe dzieci i ustabilizowane życie zawodowe. Ja jestem gotowa na związek, on niestety chyba nie :(

Gość dorotkaaaaaaa32
Ale będę cierpliwie czekać - warto !!! :)