Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mi_zianka

czy ktos tak potrafi?

Polecane posty

brak mi tu fajnego tematu na tym forum od kilku dni a moze i tygodni pokazują sie same kretynskie prowokacje nic nie wnoszące tematy mam wrazene ze forum opanowaly dzieciaki z gimnazjum bo oni mają takie glupie pomysly a sama juz tez chyba otępiałam bo nie wiem : co moze byc wiecej interesującego w sexie? i nie chce slyszec o jakichs dewiacjach scatach , pissingu bleee, chce się dowiedziec jak pieknie i z fantają mozna się kochac, czy ktoś tak jeszcze potrafi?

:D tez masz ich dosc ? ja juz nie moge tego czytac - powoli mi sex brzydnie od tych tekstów

kto kiedy zaczal....i jak do tego doszlo.... jakie masz wargi...dlugosc penisa.....i czy pania to pasuje......ilu partnerow...... jak zrobic loda....

a co mnie obchodzi dlugosc penisa..wazne zeby byl sprytny :P :classic_cool: kurde czasami tesknie za dobrymi prowokacjami..lubie sie w nie wczuwac nawet jak wiem ze to brednia :D powinni przyznawac oskary za dobre prowo :D

wrózka chyba mowisz o jakichs odległych bardzo odleglych czasach bo ja odkąd tu jestem najpierw w pomaranczach i od niedawna w czerin to jeszcze nigdy nie przeczytalam dobrej prowokacji serio mowie mam wrazenie ze siedza tu ludzie z wypranymi mozgami :D czy nikt sie juz nie kocha normalnie tylko musi srac na partnera albo go/ją osikac :o

wiem uogolniam o tej godzinie dopiero mozna normalnie porozmawiac wczesniej az roi sie od jakichs dziwnych przypadkow schodzen psychicznych :o

wiem ze to forum erotyczne ale 3/4 tego co tu opisują ludzie dla mnie nie ma nic wspolnego z erotyką sexem jakim kolwiek uczuciem prócz obrzydzenia

moim zdaniem nie powinno by anonimowych wpisow..... podszywaczy..... "nie lubie 2 rzeczy: ludzi ktorzy smieja sie z innych narodowosci....i Holendrow!!!!!"

heheheehe zgadzam sie z toba kochliwy podszywy są na tym forum czyms najgorszym spują kazdy topic ale wiem ze są tez i czarne nicki ktore potrafią niezle zalesc za skore i namieszac pozniej sami sie zglaszają do usunięcia -porazka

ci zaczernieni co mieszaja i zachodza za skore.....to czasami niedowartosciowani faceci,ktorzy za swoje niepowodzenia obarczaja innych albo poprostu sa wredni.....jak to wsrod ludzi bywa........................

ja wiem ja wszystko rozumiem ale przychodząc tu kiedys myslalam fajne miejsce pogadam sobie z ludzmi o sexie moze sie czegos naucze moze cos mi ktos doradzi a moze ja komus cos a tu same dewiacje ktroych nie mam checi sie uczyc ani czytan nawet o tym ehh:( a ja tak bardzo lubie taką milosc piekną romantyczną dzikie uniesienia

nie wiem jak sie pisze poprawnie /patrz mi na stopke :P/ ten scat czy jakos tam powiem brzydko i poprostu sranie na siebie a to z sexem mi sie ni jak nie łączy wiec nie wiem skad to w ludziach sie bierze

ahaaaaaaa......no wiesz,jak juz kogos normalna milosc nie fascynuje...ja bym takiego do szmba wrzucil.....chyba by byl w 7 niebie???

no i moze dlatego tutaj sie tak dobrze czują bo robi sie szambo i tylko my w nim zaczynamy tonąc :(

no a jak ja rozumiem jakis trojkąt ok niech sie bawią ale po co odrazu mieszac z odchodami hehehe to tego nie pojmuje tak jak wielu innych rzeczy na tym forum

kochliwy wez mnie ze sobą nie bede duzo gadala i moge sie na cos przydac - jak normalny sex lubisz to moge byc pomocna nie mowie ze nie :D:D

pewnie ze bys sie przydala!!!! po nicku wniskuje ze lubisz byc miziana:))))) odpowiadajac na twoje pyt.....tak....lubie normalnie i romntycznie....spod Ryby jestem:))))