Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta---26

Dylemat czy do niego wrócić

Polecane posty

Gość marta---26

Rok temu na początku grudnia się rozstaliśmy. Mieliśmy spedzić pierwszy raz wspolnie Wigilię, mieliśmy zaplanowany super Sylwester. Rozstanie było zaskakujące, byłam wręcz w szoku - jednego dnia się kochalismy, mówilismy o przyszłości, a nastepnego - wielka kłótnia i urwalismy kontakt (po prostu przestalismy dzwonić, pisać). Plany mieliśmy takie, że wyjadę sama lub z nim (jesli dogadałby się z szefem, który jest jego przyjacielem) za granicę gdzies w lutym/marcu, potem wrocic do PL, wynająć coś i zacząć budowę domu (oczywiscie plus pomoc rodziców), ślub itd... Rozstanie było w sumie głupie, nieprzemyślane. Po 3 tygodniach napisał że przykro mu że tak wyszło i zaproponował przyjaźń. Odrzuciłam ją. Postanowiłam wyjechać szybciej, żeby zapomnieć. Zrobiłam to po świętach. Sylwester który miał być spędzony z nim - spędziłam sama, w obcym kraju, płacząc. To było dla mnie tym bardziej trudne, bo byłam taką "córeczką tatusia", jedynaczką wychowywaną pod kloszem, która nigdy wczesniej nigdzie sama nie pojechala i która nigdy nie była za granicą. Tak się jednak ułożyło że od czasu do czasu coś pisaliśmy do siebie. Ja nie poznałam nikogo (nie mialam zresztą czasu, bo pracowałam naprawde ostro), on też nie. Z biegiem czasu kontakt zamiast słabnąć, stawał się coraz częstszy, aż zaproponował że po moim przyjeździe spotkamy się, ot tak, po przyjacielsku. Wróciłam niedawno, finansowo się bardzo "obłowiłam". Schudłam. Wcześniej byłam taką większą kobitką, mialam 75 kg przy 170 cm. Schudlam do 55 kg. Zgodziłam się na spotkanie. Przygotowywałam się do niego cały dzień, chcialam żeby zobaczył że świetnie wyglądam i co stracił. Włosy urosły mi prawie do pupy, zafarbowałam sobie je na rudo, a zawsze miałam bardzo, bardzo gęste i lśniące. Makijaż zrobiłam sobie zajebiście starannie, ubrałam obcisłe czarne ciuchy (a wczesniej nosilam tylko luźne), szpilki 10 cm. Bez skromności powiem że wyglądałam naprawdę zjawiskowo, jak z okładki czasopisma. Gdy szłam na spotkanie - każdy facet mi się przyglądał. On też był zachwycony. Serce waliło mi jak oszałałe, kochałam (kocham) go wciąż. Spotkanie zakończyło się pocałunkiem, czego nie planowałam. On chce znów być ze mną, a ja ...niby też chcę. Ale nie mogę poradzić sobie z myślą że miesliśmy jechać razem, albo przynajmniej ja sama, ale miał mnie wspierać, tęsknić, miałam być krócej. Nie mogę mu wybaczyć że podczas gdy ja tam pracowałam do późna i mialam w domu czas tylko na sen, on siedział tu sam. To było takie niepotrzebne, te wszystkie łzy i rozpacz. Po to to wszystko przechodziłam, żeby teraz do siebie wrócić? Mielismy razem pracować na ten dom, a nie tylko ja sama... (o materializm go jednak nie podejrzewam, nie o to chodzi). Wiem że to głupie, powinnam się cieszyć...ale nie cieszę. Chcialam tego, marzylam o tym, a teraz.... po prostu się nie cieszę. To mialo wyglądać zupelnie inaczej. Rok sobie musialam radzić sama, ze wszystkim.... A mielismy robić to razem.

nigdy w zyciu nie wrocilabym do ex faceta...a juz na bank do takiego ktory mnie zawiódł nie daj sie zrobic w bambusa..zarobilas sama wydaj!!! niech spierdala!! a nie widzisz ze rozstanie w sumie wyszlo ci na dobre?

Gość acccca
podaj mi ta cudowna dieta!!! dzieki której schudłaś 20kg.. w ile czasu? hm..a może pracowałaś przy wyrębie lasu albo w magazynie ? zdradz mi tę tajemnicę:]

jak sie tak zapierdala w pracy za granica to czlowiek sie dowiaduje po co jest rowek w dupie...zyby pot mial ktoredy splywac !!!!!! a ty o diete pytasz :O

Gość marta---26
20 kg w prawie rok to wcale nie tak duzo.

Gość acccca
oj rózne bywaja zawody... czyli nie byłaś na żadnej diecie? powiedz coś o tym...hm i na rudo w salonie czy sama farbkami w domu?

Gość marta---26
Pracowałam w pubie, brałam dodatkowe dyżury za koleżanki często. Wszystko, żeby zapomnieć, żeby nie siedzieć w domu i nie rozmyślać. Nie, nie byłam na diecie. Schudlam po prostu. Bardzo oszczędzałam, poza tym nie mialam czasu żeby dużo jeść. Włosy farbowałam w salonie. Skąd te dziwne pytania? :O

Gość o ja nie moge...
w to ze w rok schudlas 20 kilo uwierze ale ze wlosy Ci do pupy urosly to wybacz ale nie..bo wlosy tak szybko nie rosna;d marna prowokacja...dobrze ze on z Toba nie jest bo to jak siebie opisałas swiadczy o tym jaka pusta jesteś... za prowokacje masz 0/10

Gość marta---26
"ze wlosy Ci do pupy urosly to wybacz ale nie..bo wlosy tak szybko nie rosna" Dobre :D:D:D A skąd przypuszczenia że jak wyjeżdzalam to mialam krótkie włosy? :D Ja juz wczesniej mialam długie włosy, ale teraz są b. długie.

Gość acccca
hej ale mogła mieć np że tylkoo pare cm do tylka moglo brakowac..nie? więc może się zgadzac. Ej to nieźle bez diety 20kg w rok..

Gość acccca
a co jadłaś przez ten rok? tak ogólnie? ile posiłków dziennie?

Gość o ja nie moge...
domyslam sie ze byly krotkie bo juz by napisala ze byly dlugie grube i lsniace...ona jest tak "skromna" ze na pewno by tego faktu nie pominela;d

o ja nie moge --> jaka prowokacja? jesli bym miala podobna sytuacje, nie chciala myslec o tym wszystki i tez bym byla apracowana i schudla bym tyle. na ponowne spotkanie ze swoim ex postapilabym dokladnie tak samo jak autorka. zrobilabym sie na bóstwo zeby pokazac mu co stracil. a potem postaralabym sie byac na tyle silna zeby do niego nei wracac.

Gość marta---26
Czasami jadłam tylko raz dziennie, wieczorem gdy wracalam do domu. A o tym jak wyglądam napisałam, bo sądzę że to ważne w kontekście tego że on chce do mnie wrócić. Może tylko z powodu tego że go oszołomiłam wyglądem. A zreszta, nie chce mi się już tobie tłumaczyć, masz jakąś nerwicę skoro wszedzie widzisz prowokacje.

Gość o ja nie moge...
i jeszcze jedno tak dlugie wlosy sa bardzo trudne w pielegnacji i zadna kobieta z tak dlugimi wlosami ich nie pofarbuje bo jej bedzie poprostu szkoda je niszczyc mow co chcesz ale dlugie wlosy sa bardzo podatne na rozdwajanie itp. a farba je dodatkowo osłabia...

Gość ulkaa.....
ja bym nie wracała, skoro piszesz, ze tak sie zmieniłaś to poszukaj kogoś kto Cie uszanuje, a jemu tlko pokaż co stracił. Chyba na Ciebie nie zasłużył. Teraz nagle jak wyładniałaś to chce być z Tobą, to co bedzie jak zbrzydniesz, przytyjesz, alebo co kolwiek innego

Gość acccca
o ja nie moge..zalezy jaka farba..może dużo bardzo wydała na lepszą? ale jakie jedzenie? jadłaś fastfoody i zupki chinskie itp?

Gość marta---26
"i jeszcze jedno tak dlugie wlosy sa bardzo trudne w pielegnacji i zadna kobieta z tak dlugimi wlosami ich nie pofarbuje bo jej bedzie poprostu szkoda je niszczyc mow co chcesz ale dlugie wlosy sa bardzo podatne na rozdwajanie itp. a farba je dodatkowo osłabia..." :D:D:D Rozbawiłaś mnie naprawdę! To mjać argument za tym że temat to prowokacja? :D Bo Twoim zdaniem kobiety nie farbują długich włosów? AAhahahahahahaha :D:D

Gość o ja nie moge...
moze i mam nerwice ale Ty masz powazne zaburzenia psychiczne zamiast na samym poczatku odkrecic ta sytuacje to olalas sprawe...niby nie chcesz z nim byc ale go kochasz.Spotkalas sie z nim zeby mu pokazac co stracil i pozwolilas sie pocalowac.... postepujesz nielogicznie..... i jeszcze piszesz ze on chce do Ciebie wrocic z powodu wygladu....nie przyszlo Ci do glowy ze jak wazylas 75kg i wygladalas jak wygladalas to Cie poprostu kochal i za tym teskni? naprawde jestes az taka pusta ze sprowadzasz wszystko tylko do wygladu?

Gość o ja nie moge...
moim zdaniem te ktore farbuja dlugie szybko zmieniaja fryzure na krotsza...lepsza farba ? a jaka to jest lepsza farba? kazda niszczy włosy nawet taka bez amoniaku bo jako utleniacz ma wode utleniona w wiekszym stęzeniu....

Gość acccca
ale jadłas te fastfoody czy nie?

dokladnie to samo uwazam co kolezanka wyzej napisala. szanuj sie ! napewno poznasz kogos wartosciowego kto doceni Cie taka jaka jestes i co w zyciu osiagnelas. jesli chodzi o wlosy to rzeczzywiscie dlugie trudniej utrzymac w bardzo dobrym stanie niz krotkie ale nie a tak trudno. mam dlugie wlosy, do pupy mi jesce brakuje ale wygladaja dobrze, ost sasiad zwrocil nawet uwage, a wlosy farbuje lorealem, myje szamponem od fryzjerki i uzywam odrzywek czy serum do wlosow i nie mam zadnych problemow, wrec preciwnie.

dokladnie to samo uwazam co kolezanka wyzej napisala. szanuj sie ! napewno poznasz kogos wartosciowego kto doceni Cie taka jaka jestes i co w zyciu osiagnelas. jesli chodzi o wlosy to rzeczzywiscie dlugie trudniej utrzymac w bardzo dobrym stanie niz krotkie ale nie a tak trudno. mam dlugie wlosy, do pupy mi jesce brakuje ale wygladaja dobrze, ost sasiad zwrocil nawet uwage, a wlosy farbuje lorealem, myje szamponem od fryzjerki i uzywam odrzywek czy serum do wlosow i nie mam zadnych problemow, wrec preciwnie.