Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

mam 29 lat, czy jak znajde sobie seksowna 21-latke

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

to otoczenie bedzie mowilo, ze ona leci na mnie tylko dlatego, ze jestem starszy? (i niezle zarabiam, bo to akurat jest faktem) i darujcie sobie komentarze, ze musze byc niedojrzaly, jesli o to pytam po prostu wieksozsc moich znajomych rownolatkow ma kobiety w swoim wieku, albo 2-3, max 4 lata mlodsze a tutaj 8 lat roznicy by bylo...

Gość acccca
hm..diagnoza jest jedna: masz psychoze na punkcie kobiet w wieku 21 lat... juz to sobie wyobrażam: "wchodzisz z nowo poznana kobietą do pokoju hotelowego, rzucasz ja na łózko..rozbierasz..nagle spada torebka na podloge i wypada dowód osobisty. mimochodem zerkasz..czytasz.. i krzyczysz: - co jest rwaaa..masz 22 lata a nie 21! okłąmałaś mnie!!! - ale urodziny miałam 3 dni temo ni i czyto cos zmienia..? - tak! wynos sie stąd!!!!"

Gość ciekawy353535
a po co ci taka mloda? sadze ze raczej bedziecie mieli inny punkt widzenia na swiat... jak ona robila w pieluchy to ty do szkoly chodziles :D

Gość acccca
ale myślę że ta fobia jest do wyleczenia;) może nie odrazu całiem, ale po roku terapi myślę że granica by sie przesuneła tak hm plus minus 2-3 lata..więc juz nawet 23 latki byś umiał zaakceptować. a narazieto cóż. pozostaje ci szukać partnerki po dacie urodzenia. i niestety związek do najbliższych urodzin i od nowa poszukiwania...ale wierze w ciebie:) nie takei przypadki medycyna potrafiła wyleczyć;)

Gość ja mam 22 on 30
zawsze mnie ciąglo do starszych facetów a tego spotkalam przypadkiem i tak sie juz ciągnie 2 lata

Gość acccca
ciągło? hm..i tak juz mu ciagniesz dwa lata.... smieszy mnei przykładanie uwagi do wieku:/;:D:D:D:D: poza wyjątkami 50-15 itp albo 80-20 to luz... troche to głupie imo

Gość ja mam 22 on 30
jemu ciągne krócej ;) ale tak ogólnie to chce powiedziec ze nie ma to jak dojrzaly, ulozony facet to jedna zaleta... ale są jeszcze inne:)

Gość acccca
owszem faceci sa opóznieni...mówie na swoim przykładzie i obserwacji świata od 23 lat. czesto dużo w tyle za kobieta w tym samym wieku ale..jesli chodzi o takie tam +- 10 lat to czy to uniemozliwia bycie szczesliwym? udany związek? jakas magiczna bariera?

Gość tez facet
jak mialem 30 na karku to sobie poszukalem 18 letnia. byla dojrzala jak niejedna 30 stka. po szesciu latach mnie zostawila - inny poglad na zycie i inne oczekiwania. zostalem 40 latkiem ktory juz nikgo nie pokocha a ona szczesliwa ulozyla sobie zycie z kims innym. ja nadal wole sporo mlodsze - jakos boje sie starych bab :((

Gość acccca
boisz sie starych bab bo sam jestes starym dziadem:[

Gość tez facet
nie jestem starym dziadem bo mlodo wygladam (na jakies 32),każda sie na to nabierze :) moja obecna laska ma 30 stke i tez wydaje mi sie stara

Gość JESTEM FACETEMM
czyli uwazacie, ze 8 lat moze byc za duza roznica?