Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkk

mężatki i panny na naszej-klasie

Polecane posty

Gość kkkkkkkk

Jestem ciekawa jakie jest wasze zdanie na temat dobitnego eksponowania swojego stanu cywilnego na naszej klasie. Młode mężatki startują w wyścigu która ma przystojniejszego męża, która ładniej wyglądała w sukni ślubnej, której nowonarodzony dzidziuś ma ładniejsze ubranko.... itp chyba rozumiecie o co mi chodzi... zapraszam do dyskusji:) cześć m.

Gość na policji wymęczą ją
mam to gdzieś, jak im to sprawia radość.

Dobrze ,że niema jeszcze tego która ma ładniejszą trumnę:D czy ta z atłasową poduszeczką ,czy ta co ma jedwabny wkład :D

Gość kkkkkkkk
niektóre laski mają naprawde nierówno pod sufitem. Znam dziewczyne, która czekała z założeniem konta na naszej klasie do momentu swojego ślubu. Zaraz po ślubie założyła konto i oczywiście obwiesiła je fotami ze ślubu i wesela. Mnie osobiście wmurowało!:/

Gość hmft
sama ma konto i pewnie też wszystko pokazuje., a innym zazdrosci

Gość kkkkkkkk
"o www morde" no nikt mi nie karze oglądać tego czy tamtego. Chce czy nie chce napotykam na to i owo hehe :) Zadałam pytanie i jestem ciekawa jakie jest wasze zdanie

Gość adiniska
każdy widzi świat swoimi kategoriami i ocenia innych wdg siebie.Każdy ma swoją filozofię życia - chorą, teoria sisku itp ja czegoś takiego nie zauważyłam w n-k. Wręcz przeciwnie

Gość ja zawsze
zazdrościmy przystojnych mążusiów??? :-P Mnie to nie razi , niech piszą i wklejaja foty skoro maja taką potrzebę .ja osobiście lubię ładne buźki , więc mogę sobie popatrzeć :-P

Gość ja zawsze
"mężusiów" :-0

Gość a mnie irytuje
to, że niektóre pary zakładają sobie wspólne konta na nk ojej, jakie to słodkie... żal

A ja czasem lubie podpatrzec co tam maily fajnego na sobie. w ogle dzieki nk dowiedzialam sie ze kumpela z podstawowki juz wyszla za maz bo bd miala dzidziusia i odnowil sie nam troszke kontkat:-) Ale tez sa tacy ktorzy przesadzaja moja kumpela juz w styczniu miala Kasia Kowalska(Tylko do wrzesnia) bo we wrzesniu slub... a poznniej po weselu weszlam wczesnie rano zobaczyc czy juz zmienila i normalnie nie wiem kiedy ona to zrobila.... chyba w noc poslubna

Gość wiem ze te kobiety
chwala sie swoimi mezami, dziecmi i ze to jest genralnie taka popisowka ale i tak im troche zazdroszcze bo jestem stara panna , samotna, bez pracy i widokow na meza i dzieci.