Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaaaaaa559966

takie troche dziwne ... prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość Julkaaaaaaa559966

witam. mam 18lat. i dzisiaj "umieram" od 1 w nocy z bólu brzucha - dostałam okres. zzawsze mam bolesne i ok 5-6 dniowe miesiaczki. zawsze pierwszy dzien jest najgorszy , miesieczki mam dosc obfite i wystepuja skrzepy. jednak ta miesiaczka jest troszeczke dziwna .... miesiaczkuje co27-29 dni. teraz z moich obliczen powinnam dostac ok. 1 grudnia (bylby to 28 dzien) teraz dostalam wczesniej .... a w dodatku tak cholernie mnie boli jak nigdy , jeszcze mocniej niz zawsze :( i nie ma skrzepów.... czym to jest spowodowane? czy to normalne , czy to tylko moje przewrazliwienia?? dodam , ze od paru ostatnich dni - tygodni bardzo silnie ćwiczyłam brzuszki ... czy ta miesiaczka moze byc taka od przećwiczenia mięśni brzucha??? czy to może mieć jaki kolewiek zwiazek z ciąża? (nie podejrzewam tego wyjscia , ponieważ pełnego stosunku z moim partnerem nie uprawialismy od lipca , a ostatnie nasze zblizenie to było tylko "dotykanie" narzadami) proszę o jakąś odpowiedz ... troszkę się denerwuję ... z góry dziękuję .

Gość Julkaaaaaaa559966
proszę niech ktoś się wypowie ..... :|

Gość O.N.A. HEHE
miesiaczki bez skrzepow są normalne. jedne kobiety maja skrzepy , inne nie. nie masz czym sie martwic. jezeli nie podejrzewasz ciazy , nie odbylas pelnego stosunku od paru miesiacy a w dodatku masz bolesny okres - o ciazy nie ma mowy! a co do brzuszkow... uwazam , ze moglas troche przesadzic. uwazaj troszke na siebie , bo brzuszki pare dni przed okresem - to nie najlepszy pomysl... mozesz w taki sposob wlasnie przyspieszyc okres!! pozdrawiam

Gość Julkaaaaaaa559966
jestes pewna??? prosze , niech ktos jeszcze sie wypowie ....

Gość anka156
no jak mozesz byc w ciazy jak masz okres i nie odbylas "pelnego" stosunku??

Gość Julkaaaaaaa559966
własnie dlatego wyzej napisałam , że tego nie biore pod uwage. ale dlaczego tak wczesnie? dlaczego taki czerwono krwisty , bez skrzepów. taki inny ...

jesteś młoda i takie dziwne akcje moga się czasem pojawiać... dopóki Twoja gospodarka hormonalna się całkowicie nie unormuje i nie dojrzeje to tak sie może czasem dziać... ja w Twoim wieku to czasem nie miałam okresu przez 2 miesiące, by potem przez pół roku mieć go jak w zegarku... i w zasadzie każdy @ był inny... także spokojnie, to normalne :)

Julka, tylko spokojnie. Sama z doświadczenia wiem, że bywa to różnie, Twój organizm cały czas dojrzewa i zachodzą w nim rózne zmiany. Moim skromnym zdaniem nic złego się nie dzieje, a dla spokoju ducha i myśli proponuję udać się do lekarza po zakończeniu miesiączki. Przebadać się nie zaszkodzi. Pozdrawiam i nosek do góry.

julko.... nieraz zdarzaja sie wyjatki, wiem ze to pewnie stres jak widzisz co innego niz zawsze i czujesz sie o wiele gorzej,,,ale pewnie rozne czynniki mialy na to wplyw...:)nie martw sie, tylko wez cos przeciwbolowego i staraj sie duzo ruszac bo ruch to dobry ratunek na okres(wiem ze nieraz sie nie da bo boli jak cholera ... ale jak tylko mozesz to idz na spacerek)

Gość może taki
a o tym ,że okres może regulować się nawet latam szczególnie u młodych kobiet to czytałaś????????