Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sreber028

czy moege miec do niego pretensje, ze przede mna kogos miał???

Polecane posty

"Oczywiście, że tak. Rzecz w tym, żeby tej przeszłości NIE MIAŁ. " zawsze sie mozna wybielać. kłamstwo powtorzone 100 razy staje sie prawdą :classic_cool:

Gość Nie śmiećcie

Ja osobiście, to bym chciała prawiczka. Takiego z kilkuletnim doświadczeniem rzecz jasna. :D

Gość karoolek...
znaczy , ze co - nie urodził sie , buachchchcaaaaaaaa!!!

musztarda, czyli po prostu autorka musi zmienic faceta :P bo co z tego że ten jest fajny skoro JUŻ KOGOŚ MIAŁ?? a potem bedzie tu pisac "tęsknie za nim, co zrobić żeby wrócił?"... nie ma to jak się unieszczęśliwiać na własne życzenie...

Gość karoolek...
błache powody przeradzają sie w późniejszym zyciu w tragedie

"Oczywiście, że tak. Rzecz w tym, żeby tej przeszłości NIE MIAŁ. " ale to znaczy ze nie mógł wkładać wczesniej. on może mieć potem zahamowania :classic_cool:

ja to myslalem ze milosc sex pozadanie o blacharach pisze a nie o błahych powodach :D

Gość laksdhdgfsfs
no skoro tak bardzo ci to przeszkadza to poszukaj sobie prawiczka, innej mozliwosci nie widze. pewnie do konca zycia bedziesz mu miala o to za zle, dlatego lepiej to skonczyc niz sie meczyc. a moze za pare lat dojrzejesz i juz nie bedziesz na to zwracac uwagi. ps: jesli mial tylko jedną to spoko, mozesz mu to wybaczyc. gorzej jesli mial wiecej ;)

>>>musztarda, czyli po prostu autorka musi zmienic faceta Absolutnie. Z czasem się z tym pogodzi. To naturalne, moim zdaniem. Powtórzę, dzisiaj mi to wisi, ale gdyby w czasach mojej młodości istniała kafeteria, pewnie założyłabym podobny temat. :) No miałam taki problem, myślałam o poprzednich, zadręczałam siebie i Jego. Nie wiem jak długo, nie pamiętam, jakoś przeżył. :D Śmy.

Gość karoolek...
tak a ten prawiczek bedzie mial pretensje , ze Ona miala kogos pzred nim , albo sama ona do siebie ze nie jest jego pierwsza i koło sie zamknie - na głupote nie ma rady

a Ty ile masz?... dorosły facet i dorosła kobieta mają prawo posiadać doświadczenie seksualne. moim zdaniem powinni mieć wręcz obowiązek posiadania tegoż :P

Musztarda, nie mając przeszlości będzie czekał do późnej starości, bo skąd może wiedzieć, że Ty to własnie ta jedna jedyna? :)

Jest coś takiego w nas, kobietach i nie mówcie, że tak nie jest... chcemy być pierwsze i jedyne, nie tylko w sercu, ale i łóżku. :D

ja 22 on 8 lat starszy moze za kilka lat spojrze na to z innej strony i bede sie tylko smiac , ze mialam taki problem

Gość laksdhdgfsfs
mial 3???? w ieku 25 lat... no sorry ale ja bym nie chciala takiego faceta... wole jednak takich co mysla glową a nie fiutem i nie chodza z byle kim do lozka, tylko z ta jedną wybraną. a jak mozna miec az trzy te jedne wybrane to ja nie wiem ;) raz mozna sie pomylic, ale az trzy!!! zaloze sie, ze ciebie przeleci i zostawi.

Kwiatku, nnawet blacharą jakiś szacunek sie nalezy :P kobieta to kobieta :P i tylko mężczyzna moze pokazac jaki jest w tych sprawach :P Nie bronie blachar :) ale odnosnie autorki :) bądźcie bardziej tolerancyjni :)

>>>Musztarda, nie mając przeszlości będzie czekał do późnej starości, bo skąd może wiedzieć, że Ty to własnie ta jedna jedyna? Oj ja to wszystko wiem, naprawdę. Sama nie jestem święta, nie wymagam też świętości od nikogo, ale coś takiego jest. We mnie przynajmniej, choć z rozmów wiem, że nie tylko we mnie. :) Zazdrość o to co było, o to, że być może było lepiej, wyjątkowo, niepowtarzalnie. Absurd, wiem. Ale cóż. :D

sreber028 (sreber028@gazeta.pl) ja 22 on 8 lat starszy moze za kilka lat spojrze na to z innej strony i bede sie tylko smiac , ze mialam taki problem Dokładnie. Wyłącz myślenie. :)

no to jak on jest od Ciebie o tyle starszy to o co Ty masz pretensje?? jakby byl w Twoim wieku to jeszcze bym MOŻE rozumiala... a co będzie jak się rozstaniecie? Ty juz dziewcią nie jesteś, i co, będziesz pozwalała żeby następny facet miał do Ciebie pretensje o to że kiedys kogos kochałas?...

Gość karoolek...
laksdhdgfsfs mial 3???? w ieku 25 lat... no sorry ale ja bym nie chciala takiego faceta... wole jednak takich co mysla glową a nie fiutem i nie chodza z byle kim do lozka, tylko z ta jedną wybraną. a jak mozna miec az trzy te jedne wybrane to ja nie wiem raz mozna sie pomylic, ale az trzy!!! zaloze sie, ze ciebie przeleci i zostawi. ----------------------- a ja bym nie chciał kobiety której nikt nie chciał ! która ma firane na cipie i pas cnoty. Mozna bo sie mysli ze to ta jedyna a potem sie okazuje ze taka idiotka jak ty ....

Ja jak mialam swojego pierwszego faceta (pierwszego w lozku) to tez bylam zazdrosna o jego byla. Teraz mi to wisi (za przeproszeniem). Sama mam jakas tam przeszlosc i wiem, ze to nie ma znaczenia. Seks jest fajny i kazdy ma prawo sie nim cieszyc :P Jakby facet nikogo przede mna nie mial i byl mniej wiecej w moim wieku (29 lat), to bym podejrzewala, ze cos z nim nie tak ;)