Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sreber028

czy moege miec do niego pretensje, ze przede mna kogos miał???

Polecane posty

ja bylam dziewica jak go poznalam , on prawiczkiem nie. czy moge miec o to do niego pretensje? o to co robil zanim m,nie poznał?? strasznie mnie to boli. chociaaz to bylo dawno i absolutnie zadnego kontaktu z nimi nie utrzymije, to sam fakt ,ze moj facet spał z kims innym doprowadza mnie do szalu!!! kto mi cos doradzi???

Gość ljhkjhkjhkjhkjh
lecz sie :o

Gość glos rozsadku
mozesz, naturalnie, tylko po co? :-) pozdr.

niby wiem, ze ne powinnam miec o to pretensji, bo naprawde jest mi oddany a przede wszystkim kocha, nie mogl wiedziec ze za jakis czas pozna mnie, tym bradziej ze jest 8 lat starszy. a mimo to nie umiem sobie jakos tego racjonalnie przetlumaczyc

jesli aż tak strasznie ci to przeszkadza to z nim zerwij..... on swojej przeszłości nie zmieni... a poza tym dlaczego aż tak strasznie sie czepiasz tego co było - to przeszłość! O kocha Ciebie jestescie teraz razem i tylko to sie liczy

Gość tralallllalala
ja tam bym sie cieszyla na twoim miejscu, gdy rozpoczynalam z moim wspolzycie bylam pewna ze nie jest prawiczkiem, i cieszylam se z tego powodu bo seks byl i jest niesamowity i tak myslalam przez 2 lata, a kiedy sie dowiedzialam to troche mi bylo zal. fajnie miec doswiadczonego faceta.

przynajmniej zna się chłopak na rzeczy! pomyśl jak nieudolny byłby seks gdybyście oboje mieli o nim marne pojęcie? a tak - ani nie grozi ci pogryzienie łechtaczki (słyszałam o takim przypadku...), ani "pompowanie", czy jakakolwiek inna dysfunkcja spowodowana brakiem obycia....

nie wiem sama! widzisz, a ty bys wolala odwrotnie nic ja-ludzie sa rozni! nasz seks tez jest super!tylko ten fakt mnie meczy

pretensje mozesz miec o wszystko, ale po co? czy to że będziesz je miała cokolwiek zmieni w jego przeszłości? co chcesz tymi pretensjami osiągnąć i jak myślisz, jak długo on je wytrzyma?...

Gość ale co Cię ma męczyć
? Facet nawet nie wiedział kiedy się spotykał z tamtymi, że ty istniejesz :O Daj spokój, chyba Ci brakuje normalnych problemów, bo sama sobie je wyszukujesz :O

Tacy mądrzy wszyscy Jesteście/śmy. :) Dzisiaj mogę powiedzieć, że mam to gdzieś, nie interesuje mnie ten temat. Ale pamiętam czas, kiedy poznałam swojego faceta i niełatwo mi przełknąć, że miał kogoś przede mną. Choć i ja nie byłam dziewicą. :)

musztardo - te tematy o prawiczkach i dziewicach i pretensjach do partnera o to, ze mial kogos zaklada jedna i ta sama osoba...

Gość try
sreber028 ja bylam dziewica jak go poznalam , on prawiczkiem nie. czy moge miec o to do niego pretensje? o to co robil zanim m,nie poznał?? strasznie mnie to boli. chociaaz to bylo dawno i absolutnie zadnego kontaktu z nimi nie utrzymije, to sam fakt ,ze moj facet spał z kims innym doprowadza mnie do szalu!!! kto mi cos doradzi??? qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq a moze jeszcze o to ze byc moze ma jakis zab zaplombowany ??

A tam, młoda emocjonalnie. To normalne. :) Nie znam kobiety, która nie myśli jak jej facet pieścił poprzednią, jak się z nią kochał, podniecał i inne takie. Ba, mało tego. Myśli też, jeśli to nie jest ugruntowany związek, jak będzie pieścił te następne. :) Dla mnie niczego dziwnego w tym nie ma.

"czy moge miec o to do niego pretensje? o to co robil zanim m,nie poznał?? strasznie mnie to boli." jak najbardziej powinnas miec o to pretensje. ja osobiscie polecam ci prawiczka i kropka 1987 bo z zadnym innym chlopakiem nie wytrzymasz

komiczne (komicznie@o2.pl) musztardo - te tematy o prawiczkach i dziewicach i pretensjach do partnera o to, ze mial kogos zaklada jedna i ta sama osoba... Nie znam aż na tyle uczuciowego, więc nie wiem tego. Wiem jedno, że to wcale nie jest aż tak dziwne i odosobnione myślenie. :)

ale tutaj te tematy sa tak powtarzalne i nawet tych samych sformułowań ten świr używa

przecież każdy miał wtedy swoje życie :o ja nie wiem, jakby każdy tak myślał jak Ty, to 90% ludzi żyłoby w celibacie i nie próbowało nawet kochać, dawać komuś sznsy :o Przykre są takie tematy, bo co mamy Ci powiedzieć????????????

"ale tutaj te tematy sa tak powtarzalne i nawet tych samych sformułowań ten świr używa" e tam zaraz świr. dziewczyna ma powaaażny problem a wy tak na nią naskakujecie

Kobiety uwielbiają utrudniać sobie życie :) Sprawa jest prosta - facet nawet jeśli stanie na głowie i zatupie rzęsami to nie zmieni swojej przeszłości. W związku z powyższym albo zmień faceta albo nie myśl o tym. Swoją drogą nie przeszkadza Ci, że kiedyś sikał w majtki i walił kupę w pampersa czy też pieluchę tetrową?

KoMiś, a Ty czytałeś, co wczoraj wypisywał Kwiatek? Nie wiedziałam, że w tak dobrych, że tak powiem, stosunkach Jesteście. :D

>>>Sprawa jest prosta - facet nawet jeśli stanie na głowie i zatupie rzęsami to nie zmieni swojej przeszłości. Oczywiście, że tak. Rzecz w tym, żeby tej przeszłości NIE MIAŁ. :D