Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacola16

czy to ciąża...?badania hcg

Polecane posty

1 sierpnia wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia ,wiem,ze to bardzo głupie ale stalo sie...trwalo to bardzo krotko,mniej wiecej 15 min...ale od tamtej pory strasznie się boję.Minęły prawie 4 miesiące.Nie miałam żadnych objawów ,oproczczęstego siusiania,zaparc,twardych piersi i od trzech dni bolą mnie troszkę jajniki.Nie wiem czy to przez to..Zrobilam 3 testy ,wyszly negatywne.Robiłam je po południu i przed miesiączkami więc nie wiem czy dobrze wyszły...Oprócz tego widzę,że odstaje mi brzuch na dole,nad łonem...Strasznie sie boje..Chciałabym zrobic badanie Beta HCG ale nie wiem czy moge isc tam majac 16 lat ? Proszę poradźcie mi coś...Z góry dzięki. p.s napiszcie cos o tych badaniach krwi,nie jestem na nie za mloda? bede mogla sama isc na nie mimo wieku?

dziewczyno ile jeszcze tematów założysz? Idź do lekarza, albo do laboratorium na bete

Gość ghjnm
po tak długim czasie od stosunku to już dawno test wykazałby ciążę. A poza tym skoro miałaś okres to znaczy że nie jesteś w ciąży.

jej nie przetłumaczysz. jak chce niech idzie do lekarza i na badania:) tylko czego oczekuje od nas?

Że tak brzydko powiem -NIKT nie siedzi w Twojej macicy! Ja wiem że forum jest od tego żeby się pytać ale ile założysz takich samych tematów? Nie lepiej iść do ginekologa czy też do laboratorium potwierdzić lub wykluczyć ciążę?

tylko,ze ja juz nie moge wytrzymac...na razie zbieram kase na badanie,ide w poniedzialek mniej wiecej ale nie moge funkcjonowac ..;( najlepiej bym leżała i płakała...nie dhodze do szkoly...bo nie moge nic innego robic tylko myslec o tym...to takie trudne?

Do seksu jeszcze nie dojrzałaś -brutalne to ale taka jest prawda! Badanie Beta w moim mieście kosztuje ok 30 zł. 15zł Ty i 15 zł facet i po kłopocie.

Gość Blask
nie ona oczekuję ze przez neta jej w dziurę zajrzymy :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:porażka diagnoza---------zanik mózgu!!!!!!!!!!!!!!

Gość ghjnm
idź na to badanie. A co do seksu to raczej się wstrzymaj bo ewidentnie nie masz pojęcia o tej sferze. Byleby nie było znów tak że i badaniu Beta HCG nie uwierzysz tak jak kiedyś tu namietnie zarzucająca nas pytaniami dziewczyna. Jak się nazywała?

Gość może taki
:D:D:D:Ddobre;)