Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illuminanti 2

PIĘKNA PRZYSZŁA MAMUSIA

Polecane posty

Gość illuminanti 2

Kochane, postanowiłam rozpoczać nowy wątek. Jeszcze 4 tygodnie temu byłam związana z tematem : CZERWCÓWKI 2009. Niestety nigdy nie usłyszałam bicia serduszka mojego Aniołka. Jestem 3 tygodnie po zabiegu. Wiem, że ból po stracie zawsze będzie gdzieś obecny w moim życiu ale postanowiłam się nie załamywać. Chciałabym żeby maleństo się nie wstydziło i miało śliczną, zdrową, wysportowaną, zadbaną mamusię. Zmieniłam fryzurę, chodzę do siłowni, na basen, uzupełniłam garderobę, biorę witaminki, wprowadziłam parę zmian w kuchni. Wierzę, że za 2-3 miesiące, kiedy będę już mogła rozpocząć starania wszystko się uda i przebiegnie "książkowo". Czekam na Was - po podobnych przejściach i z podobnymi nadziejami!

Gość modelmayhem
No po ciazy juz taka piekna mozesz nie byc. Roznie organizmy toleruja ciaze. Niektorym kobieta zeby i wlosy wypadaja po ciazy. Witaminy moga ci nie pomoc. Zreszta zobaczysz. Nie nastawiaj sie ze porod uczyni cie claudia SHifer.

Gość illuminanti 2
? a co to za jad? Jak wspomnialam jestem po ciąży... i chcę się do następnej przygotować.... ALe jesteś zgorzkniała, masakra....

Gość illuminanti 2
Mamusia Synusia - dziękuję ślicznie :)

Gość ghkjyu
modelmayhem ------ ty jakąś rąbnięta jesteś naucz się czytać ze zrozumieniem. wtedy pisz głupie komentarze

oczywiscie ze wszystko bedzie dobrze piekna przyszła Mamusiu🌻 Musi! Zycze Ci tego z całego ❤️

Gość miaa81
hejka :) tez moge sie dolaczyc, do niedawna chcialam dołaczyc sie do lipcówek 2009, ale poronilam w 6tc :( Teraz juz jest ok, starania zaczniemy pewnie na początku przyszlego roku i mam nadzieje ze tym razem bedzie ok. Co do witamin, to biore juz od kilku lat, wiec w tym zmiany nie bedzie ;) Ale zaczelam życ aktywnie, zmienilam prace na fizyczną po której jestem zmeczona ale bardziej fizycznie niz psychicznie- jak to bylo w poprzedniej pracy :)

Gość ghkjyu
podziwiam was dziewczyny, ale macie rację. zamiast sie załamywać lepiej rozpocząc działania w stronę przygotowania sie do następnej ciąży... :D

Gość illuminanti 2
miaa81 super Cię tu widzieć. Moje nadzieje również skończyły się w 6 tygodniu. Niestety do 9 tyg organizm dawał wszystkie oznaki prawidłowej ciąży .... Powiem szczerze, że ten czas się będzie ciągnął baaardzo długo. Pocieszam się tym, że podobno teraz będzie łatwiej zajść w ciążę :) Ostatnio czekaliśmy jakieś 9 miesięcy :)

Również życzę ci powodzenia:) Rok temu byłam w podobnej sytuacji,tylko,ze ja się załamałam,zamiast nabrać dystansu do tego co się stało. Kolejna ciąża stała się moją obsesją i nic dobrego z tego nie wyszło, dlatego z całego serca zyczę Ci powodzenia:)

Gość illuminanti 2
ghkjyu - pewnie że trzeba żyć dalej i się nie załamywać. Ja się pocieszam 2 sprawami : że po pierwsze wogóle nam się udało zajść a po drugie, że może faktycznie natura wie co robi i oszczędziła nam większych cieprień. Dodam, że badanie histopatologiczne nie wykazało nic..... żadnych nieprawidłowości typu zaśniad czy inne...

Gość illuminanti 2
kijaki... coż bardzo mi przykro... wiesz może ja to jakoś znoszę nazwijmy to "bohatersko" bo jak wspomniałam nie usłyszałam serduszka a zaraz potem myślę o mojej przyjaciółce, która tydzień przed rozwiązaniem na badaniach kontrolnuch dowiedziała się, że będzie musiała urodzić dwoje martwych dzieci.... ta tragedia jest wstrząsająca...

Gość illuminanti 2
Kasia C - DZIEKI!!!!! :)

Gość illuminanti 2
kijaki... śliczne fotki aż się buzia sama uśmiecha :)