Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T_o_m_u_s123

głęboka penetracja

Polecane posty

Gość T_o_m_u_s123

Witam, Moja dziewczyna uwielbia głęboką penetrację i tylko to ją doprowadza do orgazmu. Nie żebym był jakoś skąpo obdarzony przez naturę, tylko po prostu uwielbia gdy penis uderza o ujście macicy. Ja nie narzekam - wybieramy odpowiednie pozycje i podoba mi się to ;) Tylko miewają tak kobiety? Nie jest to szkodliwe dla zdrowia na dłuższą metę? pzdr, Tomuś

Gość kluadia
Trzeba uważać bo jak kobieta ma orgazm to nie czuje bólu i można zrobić jej krzywde .

Gość KąsiKąsa
uważaj, żeby penis nie wślizgnął się do macicy !!!!!!!!!!!!!!

Gość T_o_m_u_s123
ostatnio penetrowałem głęboko ogiera maści kasztan, oczywiście nie dotarłem do macicy bo jej nie ma ale za to ocieranie się mojego penisa o ścianki jego odbytu doprowadziło mnie do wielkiego orgazmu a konia do skurczów zwieracza co zaowocowało obsraniem mnie rzadkim kałem. Nie powiem żeby mi sie to nie podobało. Też tak macie?

Gość yeeeeti
a moja julka od razu piszczy jak tylko włożę za daleko

Gość Tramtaramtam
....szczególnie, że unerwione jest tylko kilka pierwszych cm pochwy.

Gość yeeeeti
julka piszczy także i macha ogonkiem jak wracam z pracy a jej miska pusta:(

Gość T_o_m_u_s123
Nadmieniam gwoli ścisłości iż w Technikum Naprawy Maszyn Żniwnych imienia Róży Luksemburg w Sieprawiu dokąd uczęszczam jestem założycielem i prekursorem koła geograficznego o nazwie "Azymut". Działalność naszego koła skupia się na dokonaniach słynnego globtrotera Toniego Halika-niestety z powodu braków środków pienięznych jesteśmy w stanie penetrować tylko wnętrze kombajnu Bizon z 1975 r oraz kopca z ziemniakami za stodołą Stefana Świszczypały-okolicznego kułaka.