Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalatrara

Kochanki są PUSTE

Polecane posty

Gość lalalalalatrara

Jesteście puste i pamiętajcie, że los się kiedyś odwróci, haha

puste są te,które dopuszczają do tego żeby ich mężowie mieli kochanki :D:D:D:P:P:P

Gość nie generalizuj
xyzed puste są te,które dopuszczają do tego żeby ich mężowie mieli kochanki to teraz pojechales....nie wazne jak kobieta sie stara jesli facet chce zdradzic to zdradzi

Gość puste jak puste ale glupie
Bo chec wydupczenia za milosc biora. Zal mi kochanek - ludza sie, ze facet z nimi bedzie a tu doopa bo kredyt, bo komunia dziecka, bo tesciowa w szpitalu, bo swinka morska zdechla, bo pies ma sraczke.

Gość ooooo jaaaaaa cieeee
a faceci majacy te kochanki to jacy są? chba jakas zdradzona sie odezwala co sie wyzywa na kochance a winy faceta nie widzi

Gość lalalalalatrara
ja na szczęście nie zostałam zdradzona i jestem szczęśliwa w związku

Gość lalalalalatrara
Widzisz pomyliłaś się, bo nigdy nie zostałam zdradzona:-)

Gość lalalalalatrara
Mnie po prostu zal właśnie tych biednych zon lub dziewczyn, które są zdradzane, oczywiscie, że facet też jest winny, ale kobieta, która wchodzi w taki układ, wiedząc, że facet ma żone, albo żionę i dziecko, czy nawet tylko dziewczynę, to nie ma żadnych uczuć i skrupułów, trzeba być człowiekiem. A kobiety powinny się solidaryzować.

lalalalalatrara Widzisz pomyliłaś się, bo nigdy nie zostałam zdradzona I jak tu nie reagować? :) A skąd wiesz? Od Niego?

Gość lalalalalatrara
Jak się poczyta wiekszość postów na tym forum to mam wrazenie, ze w wiekszości (nie wszyscy oczywiście) to tu same kochanice siedzą i faceci, którzy zdradzają. Świat schodzi na psy.

Gość lalalalalatrara
Tak, na szczęscie to taki jeden z nielicznych facetów. I tzw zaufanie.

lalalalalatrara Tak, na szczęscie to taki jeden z nielicznych facetów. I tzw zaufanie. Uhuuuu.... rozumiem. :) Ale skoro takie zaufanie, taka pewność, to po co zakładasz o tym temat?

Gość lalalalalatrara
Piszę, bo osobiście, gdybym była wolna, nie mogłabym zadnej lasce odbić jej faceta. trzeba mieć jakieś zasady w zyciu, inaczej każdy z każdym.

Gość pffff
kazdy jest pusty kto dopuszcza sie zdrady... mysli dupą a nie glowa... a kochanki najczesciej nie mysla w ogole ;) bo skoro jednej na 20 udaje sie odbic faceta to po jakiego grzyba sie angazowac w zwiazek z zonatym skoro jest niemalze bez szans taki uklad ... nie mowiac o jakims sumieniu itd... nie czulabym sie zbyt dobrze gdyby mnie dupczyl jakis mezulo i wracal do zonki, i mydlil oczy ze sie im nie uklada, ze sie chce rozwiesc ... ble ble ble

Gość lalalalalatrara
Bo mam wrazenie, że na tych forach strasznie pochwala się to, co wyprawiają kochanice, one same się przechwalają, z iloma facetami to nie spały i im się jeszcze przyklaskuje. Tak mnie to wzburzyło i wyrzuciłam z siebie, co myślę o takich osobach:-).

>>>trzeba mieć jakieś zasady w zyciu Dokładnie, jakieś. Pozwól ludziom żyć według własnych, nie każdy ma przed oczami tablice. :)

lalalalalatrara -> aleś pewna siebie:D:D:D:D zdaje się,że Ci jego fiut oczy przesłonił i rozum odebrał:D:D:D:D:D:D:D Lepiej zacznij stosować zasadę ograniczonego zaufania :P

Gość lalalalalatrara
Nie mówię o kobietach, które (w początkowej fazie związku) są z facetem i nie wiedzą, ze on ma kogos innego. Tylko o tych wyrafinowanych, które specjalnie rujnują komuś życie.

No już dobrze, dobrze. Nie martw się, zdarzają się tacy, którzy nie zdradzają. Podobno. :)

Gość elle8
Nie wiem czy sa puste, w wiekszosci przypadkow to kobiety nieszczesliwe sprowadzajace swoja role do workow na sperme.

Gość lalalalalatrara
Nic mi oczu nie przesłania. "Wspaniały" wulgarny sposób wypowiadania myśli.

Gość pffff
jak chca tak maja ... Ja im nie bede przeciez wspolczuc... :P:P:P

Gość lalalalalatrara
Ja się nie martwię. Raczej martwią mnie te nieszczęśliwe laski, tak się składa, ze moja przyjaciółka przez to przeszła, dlatego jak czytam wypowiedzi tych wszystkich kochanic to niedobrze mi się robi. Niektóre kobiety, jak moja przyjaciółka, są naprawdę uczuciowe i delikatne i mozecie zniszczyć im życie.

Gość lalalalalatrara
Ale zresztą i tak nie przegadam do czyjegoś sumienia, jak ktoś go po prostu nie ma.

Gość lalalalalatrara
Powiem wam tylko na przykładach z otoczenia, nie moim własnym, że możecie komuś wyrządzic naprawdę ogromną krzywdę, depresja i myśli samobójcze. Czasem warto jednak trochę zastanowić się i być człowiekiem.

Acha :D:D:D:D tu cię boli bo ci przyjaciólka rogi przyprawiła:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i napewno ona pusta nie jest tylko skrzywdzona :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Poza tym ,autorko,życie jest brutalne i bezlitosne,a każdy znajduje się w nim jak tylko potrafi wybierając dla siebie jakąś rolę:D Hough:D