Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hacjenda...

Też jesteście czasami ZMECZENI i ZNUDZENI zycie, tym,co wokoło?????

Polecane posty

Gość hacjenda...

Czasami sobie mysle, po co towszystko??? Sa dni, ze jestem tak strasznie zmeczona, znudzona... Monotonia, harówka, obowiazki..... I znowu ida siweta, i znowu ta bieganina, i choinka, i gotowanie, i sprzatanie, i siedzenie przy stole, i nUUUda i....

Gość hacjenda...
a co w nim takiego pieknego???

Dla każdego coś innego:). Dla mnie: mój facet,który napali w kominku zanim wróce z pracy, mój pies, moja praca, na która czasem się wściekam, ale ogólnie ciesze się, że moge pracować, bo to znaczy, że jestem zdrowa:):)). Święta, kocham święta, sylwester - zabawa, szampan-same cudne sprawy:):)!!!

Gość wrogosc...na
jaka ty przeslodzona jestes, szampan, sylwester - cudne sprawy..... ty cchyba fajnych spraw nie widzialas, skoro takimi bzdetamizachwycasz

codzienność czasem przybija każdego ale co do świąt....... kiedy byłam dzieckiem- kochałam święta- potem wiadomo- dokładnie ten schemat- święta, żarcie, zakupy,porządki, choinka, zmęczenie.......aż pojawiły się na świecie dzieci- w zasadzie na razie to tylko starsze- bo młodsza nie do końca rozumie;)- znów jest ta sama magia w powietrzu- wiara w św mikołaja, ulepione małymi rączkami koszmarrrne ozdoby na choinkę ;) prawdziwe boże narodzenie- gdzie rodzi się Jezusek, gdzie człowiek chce się podzielić z opłatkiem polecam taki tok rozumowania ;)