Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiiiioooooo

Normalnie tragedia, co ja mam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość Rysiiiioooooo

Zaznaczam na początku ze to nie zadna prowokacja. Mam 24 lata, moja dziewczyna tez. jestesmy razem od 4 lat Do niedawna stanowilismy idealną parę, ja kocham ją bezgrancznie, ona mnie też. To bylo widac, tego nie dalo sie grac :o Mielismy troche problemów finansowych, tzn. małe zarobki, a wysokie koszty utrzymania, mieszkania, jej studiów itp. czesto w zartach ania mowila, ze znajdzie sobie sponsora i bedzie duzo zarabiala, duzo jej kolezanek tak robi i jest to normalna sprawa. Zawsze smialem sie z tego razem z nią, bo wiedzialem ze zartuje sobie tak :) ja zarabiam okolo 2500 tys, ona 1500, lepiej gorzej, ale dawalismy sobie rade. I teraz najgorsze - ona po prostu przestala sie do mnie odzywac. Od 3 tygodni milczy, nie odbiera telefonów, w pracy udaje ze jej nie ma, itp. Zrobilem sledztwo i załamałem sie, ona rzeczywiscie chyba ma jakiegos sponsora :( wyprowadzila sie od kolezanki, zamieszkala sama w mieszkaniu na Kazimierzu, na ktora na 150% jej nie stac!!!! Dowiedzialem sie, ze widywano ją z jakims starszym gosciem :(:( boze załamalem sie :(:( jesli to prawda, to chyba podetne sobie żyły :( 4 lata razem!!!!! 4 lata i takie cos na koniec!!! Ja ją kocham, nie wiem co robić :( poradzcie cos, bo mam taki mentlik w głowie, ze zqraz wybuchne :(

Widocznie woli bogatych starszych panów i ich kase niż Ciebie. Życie!

Gość Rysiiiioooooo
moze ja i nie zarabiam za duzo, ale dopiero zaczynam prace, ona tez, przeciez jakos bysmy sobie poradzili :( boze co ja mam robic :(

Gość piszesz bez ładu
i składu. Mieszkacie razem czy nie?

Jasne. I Ty od trzech tygodni nie dopadłeś Jej i nie porozmawiałeś. Poza tym, piszesz, że mieliście wysokie koszty utrzymania, a zaraz potem, że się wyprowadziła od koleżanki.

Gość jam facet
rusioooo pora byc ryszardem i pogionić to dziadostwo

Rysio, zapytaj ją wprost o swoje wątpliwości. Wyjaśnijcie nieporozumienia między sobą. Zapytaj też dlaczego się do ciebie nie odzywa. Jeżeli ma sponsora i jest dziwką, to trudno. Jesteś jeszcze młody. Napewno znajdziesz jeszcze jakąś porządną dziewczynę.

moja rada: porozmawiaj z nią... a tak w ogóle jak sie wyprowadzala od ciebie to jaki powód podała ?? nie zdziwiło cie to ze sie wyprowadza do kolezanki ???/

hehe...mieszkacie razem ale osobno. dziewczyna się puszcza i przesyła Ci drobne na czynsz? Sam bym nie wiedział co robić w takim układzie. Moja rada: usmaż placki z bananem

Gość glos rozsadku
sugeruje kupno zolwia i odbycie spiritual walk, powinno pomoc

Gość Rysiiiioooooo
nie dopadłem jej, bo mnie unika!!!! nie wiem o co chodzi, ucieka przede mną, nie wiem co jest!! czuje sie jak w jakims filmie!!

Gość glos rozsadku
to poczekaj na napisy koncowe, i ulatwie, morderca byl na pewno lokaj! pozdr.

Gość Rysiiiioooooo
nie mieszkamy razem, przeciez to chyba wynika z tego co napisałem Nie mam jak z nią porozmawiac, ale cos na rzeczy musi byc, bo mieszka w takim mieszkaniu, ze na penwo jej nie stac wynając

może jest tam sprzątaczką, może została tam uwięziona i jest codziennie zmuszana do praktyk których szanująca się kobieta wstydziła by się aż do grobu! a Ty co bohaterze? na forum się produkujesz zamiast swą lubą ratować. nie dziwne że Cię zdradza jak taki leszcz jesteś.

Gość Rysiiiioooooo
nie jestem leszczem!!! co ma sprzatac? dwa pokoje w drogim bloku?:o i moze to moja wina ze byc moze moja dziewczyna okazała sie prostytutką?:o

a co? ja z nią o sponsorach rozmawiałem? Chłopie zastanów się! Sam wepchnąłeś ją w ramiona rozpusty! Ty wysłałeś ją pod bramy Sodomy! a teraz będziesz umywał ręce i odcinał się od tego mówiąc sobie "to nie warta moich starań dziffka". na pewno tak właśnie zrobisz, czyż nie?

Gość kasia8u8u
nie czytam innych wypowiedzi moze juz takie cos pisali!! badz facet!! idz do niej do mieszkania i pogadaj z nia!! pogadaj tzn powiedz ze podejzewasz dlaczego mieszka sama itp i pewnie ona sie zorientuje i zacznie mowic!

Gość glos rozsadku
hahahahahahaha dobre :-)

Gość Rysiiiioooooo
tak ja ją wepchnąlem w ramiona tego faceta :o kurwa az zygac m sie chce jak to pisze :( ona mnie unika, zawsze tak jest jak cos przeskrobie, to wstydzi sie ze mna rozmawiac

To że Ci smutno i czujesz to co czujesz to normalne, ale lepiej o niej zapomnij, a najlepsze jest to że wcale tak xle nie zarabialiście. Ona widocznie woli takie życie.

Gość kasia8u8u
ejjjj kuzwa!!!! przeciez to jeszcze nie jest pewne ze sie puszcza!! on tylko podejrzewa fakt dziwne to jest ale moim zdaniem jeszcze dzis stoj pod klatka i czatuj na nia i sila z nia idz do tego jej mieszkania i gadaj z nia!! mi by bylo szkoda 4lata sobie odpuscic!!! dzialaj

Gość Rysiiiioooooo
jak mam zapomniec? 4 lata!!!!!! myslalem ze znam ją na wylot, ze rozumiemy sie, ze sie kochamy!!! ona nawet ze mną nie zerwała, nie wiem co sie dzieje :(

Źle nie zarabiali? 2,5 k a już na pewno 1,5k to tragedia. za 4 k w mieście we dwójkę to ciężko wyżyć. Dziewczyna lubi łatwe życie. łatwiej jej rozchylić wargi niż popracować nad sobą i znaleźć lepszą pracę. A Ty Rychu leszcz jesteś, pluj na taką lalę. Dałbyś jej buzi w usta do których bryzgał nie wiadomo kto? Jak masz duże pokłady wyrozumiałości to chociaż poproś żeby się przebadała na okoliczność wystąpienia jakiejś fajnej choroby którą mogła złapać.

Gość Wszystkie ryśki to fajne chłop
Coś nam chyba ściemniasz. Trzy tygodnie nie móc dopaść człowieka? Nie dodzwonić się? Co to, na Antarktydzie mieszkamy, na Saharze?

Gość Rysiiiioooooo
przez pierwszy tydzien po prostu jej nie szuaklem, ja sporo pracuej i w tygodniu zadko sie widywalismy, ale jak mne potem to zaniepokoilo to doszedłem do tego co napisalem :( poza tym ona w sprawach sexu nie byla zbyt otwarta i doswiadczona, ja bylem jej pierwszym :(

Gość glos rozsadku
taki wstyd przed ryskiem ;-)