Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiiiioooooo

Normalnie tragedia, co ja mam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość działaj
Ale masz problem ;/ co z ciebie za facet że piszesz takie rzeczy zamiast działać ;/ idziesz i gadasz z nia, bierzesz dzień wolny i dopadasz ja w pracy, widac jaj nie masz bo nieumiesz sobie poradzic nawet majac informacje że prowadza sie z innym i mieszka sama w mieszkaniu na które teoretycznie jej "nie stać' idź i działaj a nie siedzisz i się smecisz!!!!!! dopadasz ją w pracy, albo pod domem, piszesz smsa co jest grane bo masz już tego dość, piszesz że musisz sie z nią zobaczyć itp itd ;/

dopadasz i wyjmujesz jej serce w zamian za to które Ci "złamała". dopadasz i łamiesz jej kończyny. dopadasz i deformujesz jej twarz. następnie z rozpaczy powieś się na jej jelitach. Wtedy "dopadnięcie" można będzie można uznać za zakończone pełnym sukcesem. piękne sformułowanie "dopadnij ją" :D

Gość działaj
Czlowieku.... napisz jej tylko smsa że masz takie i takie podejżenia i że jezeli sie nie odezwie to koniec z wami bo masz dość tego milczenia, skoro jestescie "razem" powinna miec z toba kontakt, a jak nie powiedz niech se będzie dupodają dla starych fiótów kturzy musza za to płacić i niech dalej przyjmuje sperme od nich w kazdy otwór swojego ciała ;/ .... brzydze sie takimi szmatami ;/

Gość działaj
Pozatym rozmawiajac z nia o sponsoringu nawet zartami to podsunełeś jej pomysł i to że jakos nie jestes drazliwy na ten temat więc to wykorzystala ten fakt i zaczeła sobie dorabiac, a i może tez jest coś z twojej winy że tak sie zachowuje? może Ty cos przeskrobałeś i sie odgrywa tylko?

pamiętaj też żeby najpierw napisać o tym że się brzydzisz takimi dupodajami co biorą spermę ze starych fiutów w każdy otwór swojego ciała a później zapytaj o co jej tak naprawdę chodzi. W ten sposób wprowadzisz do rozmowy odpowiedni nastrój zaufania, szacunku i szczerości niezbędny do jej dalszego prowadzenia. Pamiętaj również że rady udzielane na internetowych forach są najlepszymi radami pod słońcem ponieważ na takich forach na 100% nie trafi Ci się żaden oszołom wypisujący dyrdymały. Notabene pewnie Ty sam jesteś oszołomem wypisującym takie bzdety z nudów, bo nie wyobrażam sobie by ktoś był taką popierdółką. pozdrawiam

Gość człowieku
Może zacznij coś robić??jesteś z nią cztery lata,więc chyba wiesz czy byłaby zdolna do prostytucji czy nie!!!Jeśli uważasz,że tak,to może poprostu daj sobie z nią spokój!Ale jeśli to do niej nie podobne,to czemu wypisujesz o niej takie brednie?Może to Ty coś przeskrobałeś i dlatego Cię unika?Sorry,ale jeśli zaczęłaby się prostytuować to chyba wcześniej powinieneś zauważyć coś niepokojącego w jej zachowaniu!!!wkońcu nie jesteście ze sobą miesiąc tylko 4 lata więc chyba powinieneś wcześniej coś dostrzec gdy jeszcze było dobrze między wami.

Stary, albo palnij sobie w łeb, bo jak kumple sie dowiedzą, ze twoja ex się kurrwi, to bedziesz miał przeejebane :o, albo zlej ją, skatuj, zdeformuj morde, zeby nikt inny nie chcial jej dotknąć :o

Gość działaj
Santo Subito to kiepski pomysl, a potem pójdzie siedzieć i zapna go jak schyli sie po mydło, lepiej jak ma ja upokorzyć to kupić za 10 zł nowy nr koma, napisac jej smsa że jest kumplem jej sponsora i oferuje sporo kasy za spotkanie, i ustawić a jak sie z nia juz spotka pojawi sie we własnej osobie i będzie to najlepszy dowód dla niego że sie kurwi :P

albo założyć perukę i okulary z doklejonym wielkim nosem i wąsami. nie pozna bo durna jest, więc wykorzystać a potem zapłacić. to będzie najlepszy dowód na to że jest szmatą :D

zawsze możesz zrobić tak jak ja... opisałem tutaj swoją historię, jeśli będziesz ciekawy to podlinkuję Ci. Jednak w tej chwili sam nie wiem czy dobrze zrobiłem że poznałem wszystkie fakty, cały czas mam łamigłówkę czy przypadkiem to wszystko nie stało się przeze mnie :o i jeszcze jedno prawda potrafi cholernie zaboleć!