Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalananki

moja dziewczyna chce...

Polecane posty

Gość zalananki

sprobowac nieco innego seksu. mianowicie chce zeby w naszym lozku byk jeszcze jeden facet. nie wiem co mama robic czy hamowac jej fantazje i popedy? czy pozwolic na cos takiego? mialbym sie patrzyc jak inny gosc ja posuwa?

sex ma sprawiac przyjemnosc obydwojgu partnerom - jesli Tobie sie to nie podoba to nie powinniscie probowac

Gość ale jakby zaproponowala
druga kobiete to owszem

Gość a ja takkk
zgodziłbym się. A jak on by posuwał moją, ja posunąłbym jego ;)

Teraz Polki mają problemy hormonalne i rżną się z byle kim i byle gdzie. Masz kurwiszona więc skorzystaj i daj ją wybzykać jakiemuś frajerowi a ty ją zerżnij i załaduj jej w puszczalską mordę z liścia i wyrzuć na zbity pysk koorwe. To szok że każda polka teraz to suka tylko i wyłacznie to bzykania i niczego innego :( co za porażka...

Gość zalananki
moze sie napierd....ole jak meserschmit nic nie bede pamietal a ona bedzie zadowolona...nie wiem kórw...a!!!

Zwykle są to pary osób w wieku około 30 lat, którego same ze sobą już robiły wszystko i zwyczajnie skończyły im się pomysły.

Gość świat się chyba kończy
Ja jestem już duuużo po trzydziestce i też już ze swoim starym przerobiłam wszystko (no oprócz sikanie i srania bo to nie seks wg mnie) i jakoś nie mam problemu, że wszystko było i trzeba dodatkowego chłopa. Jakoś mi się ten mój nie znudził. Więc choć jestem kobietą to niestety tutaj muszę się zgodzić z Gromem. Przykre to ale prawdziwe.

swiat, a czemu tak ostro? nikomu krzywdy swoja aktywnoscia nie robia przeciez? a krytykowanie ich za urozmaicanie ICH wlasnego lozka to tak jakby krytykowac blondynki za to ze nie sa brunetkami. jedni maja w poprzek, a inni wzdluz i swiat dzieki temu jest ciekawszy. chcialabys abysmy wszycy nosili mundurki jak chinczycy za mao?

Gość świat się chyba kończy
no ale czy nic już nie znaczy wierność? Przecież we dwoje można wiele fajnych rzeczy robić :)

pewnie ze wiernosc jest fajna. ale oni sie nie zdradzaja - oni wspolnie podejmuja decyzje i wspolnie sie bawia. jestem pewien, ze masz wsrod znajomych pary gdzie maz zdradza zone - czy powiedzialabys mu w twarz ze jest hujem?

Jak by mi tak moja powiedziała to bym ją tak mocno zerżną że by nie miała już ochoty na sex z nikim a co dopiero z innym. Mówiąc poważnie możesz to zrobić inaczej. Zainicjuj jakąś scenkę udawaj kogoś innego to pobudza fantazje i wyobraźnie kobiety spodoba jej się to bardziej od sexu z dwoma. Musisz jej to wybić z głowy. Możesz też spotkać się z nią jako ktoś obcy możecie udawać np. że podwozisz ją gdzieś i przy okazji zapraszasz do siebie:) Możecie pobawić się w doktora itd... Ale nie baw się w sex dwóch na jedną. Jak Twoja dziewczyna szuka urozmaicenia to powiedz że ok ale tylko z Tobą a jak chce innego to niech spada:P

kup jej wibrator i jedz na dwa baty :) pewnie ty bys chcial druga laske w lozku, wiec moze to nie taki zly pomysl z ta druga parka?

no no... tu sie zdziwilam :) to sie zgodz na tego drugiego, ale pod warunkiem ze nie bedziesz jej tego wypominal potem... chcialabym miec takiego wyrozumialego faceta.

Gość zalalamki
kocham ta dziewczyna nigdy bym jej nie zdradzil bo mi sumienie nie pozwala pokombinowalem z udawaniem tego doktorka ale ja wystapilem w roli taksowkarza pojechałem po nia do pracy ogolilem sie na lyso kupilem okulary i sztuczne wasy bzy..kalismy sie na tylnym siedzeniu godzine pozniej w domu dwa razy w nocy i rano przed praca. chyba jej sie podobalo. lodzio miodzie lodzio miodzio:):):):):):):):):):):):)