Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz zrobicccc

ZAMIAST DO KOLEZANKI SMSA WYSLALAM DO MOJEGO

Polecane posty

Gość jadzia co ludziom zawadza
ale co mu sie w tym sms nie podobalo? Bo ja nie bardzo rozumiem.

a po ile macie lat? nie moge a co było takiego w tym sms strasznego? wódka?:) ja kiedyś zamiast do mojego kochanka wysłalam do oficjalnego dopiero sie najadlam strachu cudem tylko z tego wyszłam:)

Idiiiiiioota... zazdrosny o koleżankę. Kopnij takiego małostkowego pacana w tyłek! :] bo dobrze z nim nie będziesz mięc nawet za chwile jak zacznie cię przepraszać o błagać o wybaczenie... bo znając zycie tak będzie... Także nie rób z siebie idiotki ;]

słusznie zrobił, bo uwolnił laske od kretyna, ktorym był :P mnie tez was żal dziewczyny :D

A ta bedzie jeszcze za nim buczeć :P pff :D:D daj spokój dziewczyno :) no widzisz komicznie gdybyś wypowiadała się bardziej precyzyjnie uniknęłybyśmy użalania się nad sobą nawzajem ;]

Gość Rozsądny 1
Napisz mu przyjacielskiego smsa, żeby zgłosił się do specjalisty

Gość sorry ale uważam że
facet ma wyraźnie problem z zaufaniem, skoro nie dał sobie nawet nic wyjaśnić, tylko od razu zwyzywał i zerwał. Autorko, to on Ciebie powinien przepraszać za to, że tak zareagował, a nie Ty powinnaś mieć wyrzuty sumienia, bo nic złego nie zrobiłaś. A skoro jest taki ślepy i tępy - to masz szczęście, że się go pozbyłaś! Facet chorobliwie zazdrosny to przekleństwo.

Gość ooooo tragediaaaaaaaaaaaaa

Gość moze warto walczyć
?

Gość leelay
jejku On byl kochany?! heh chyba tylko wtey jak spal... kretyn jakis i tyle, moj jak gdziesz wychodze to sam mnie zawozil, a niekiedy takze i przywozil... jak ten Twoj ma 29lat to dobrze ze Cie "rzucil" bo skoda czas na takiego idiote!

Gość co teraz zrobicccc
Nie moge sobie wyobrazic,ze juz nigdy z Nim nie będe.Chociaz mnie bardzo zranił :( Boże wylecz mnie z chorej miłości:( Juz jestem po piciu z kumpelą! Nawet pomogło,ale juz jej nie ma i z powrotem tęsknie:(

Gość to jest wrecz chore