Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkkaaaa

ale przystojnego faceta dzis widzialam przy bankomacie

Polecane posty

Gość posti
trzeba było podejść, uśmiechnąć się i na pewno zdjąłby słuchawki a wtedy zagadałabyś.... ale nie zrobiłaś tego więc szansa stracona..... :(

>> pysk mam w linku jełopie ślepy! Daj na inny serwer, np. www.imageavenue.com bo w pracy nie mam dostępu do NK :o

lala z okładki żurnala--ale jestes laska ale nick mi sie nie podoba :P

Kiedyś utleniłem sobie włosy na nogach i białem taki blond :o:o Strasznie pedalsko się czułem, blondyni to pedały :o

Santo--geye jak coś a nie pedały--tak trudno zapamietać? spoko podobają mi sie blondyni podobam sie brunetom:O:(

\"Blondyni to pi**y \" Strasznie pedalsko się czułem, blondyni to pedały \" ty sie frajerku moczący do lasek z ekranu nie odzywaj bo cie na mięsko dla mojego pieska przerobie :classic_cool:

i pilnuj lepiej tej swojej bardzo ladnej laski bo moze ona ma mokro w majtach juz do innego :classic_cool:

"blondyni są milsi w dotyku " milsi sie wydaja, to fakt. ja potem slysze "diabełek w takim ładnym opakowaniu" :classic_cool:

Gość emilkkaaaa
zdolowalam sie:o uciekam 🖐️

Sami, nic nie żarłem, musialem wytlumaczyc szefostwu kunszt swojej riposty na Daleki Wschód :classic_cool:

>> ty sie frajerku moczący do lasek z ekranu nie odzywaj bo cie na mięsko dla mojego pieska przerobie Co tam blond pedziu cedzisz przez zacisnięte ze złości ząbki? :D

>> Sano o tej godz. w piątek w pracy siedzi??? Siedzi siedzi :( I jeszcze troche posiedzi :o Taka dola pracy ciecia na stróżówce [ cool]

blondyni mi sie podobają tylko z wyglądu a z charakteru bruneci:O pa Kwiatuszku👄

lepiej zmień PIN bo ty się wlepiałaś we mnie a ja w twoje palce na klawiaturze i stan twojego konta może cię wkrótce zaskoczyć :)))

>> Sami, czemu ci sie podobaja z wygladu blondyni? serio tak jest? UWAGA, DEBIL!!!!!! Zadaje pytania z gatunku - dlaczego smakuje mi sok pomarańczowy, a nie marchwiowy :o

>> gówno to u Ciebie w majtkach zaschło.... Zostawiłem dla Ciebie, wiem że lubisz wyskubac sobie ząbkami takie zaschnięte :)