Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acccca

Pytanie do kobiet które chodza z karkami...

Polecane posty

Gość acccca

jak możecie ufać meżczyźnie i być wogóle z kimś takim, kto chodzi wieczorami po osiedlach stadem z podobnymi sobie i kradnie komórki, demoluje przystanki, wyrywa ławki ...bije z nudów kogo popadnie.. czyli z typowym dresem (nie chodzi o styl ubierania sie ale mentalność) co was w nich pociaga? męskość? agresja? siła? a później wielki płacz bo po ślubie bije...i pije... eh..to jest dla mnei wielka zagadka. może ktoś mi to wyjaśni? ps.wacale nie uważam się za lepszego człowieka od powyżej opisanego typu ludzi. mam swoje wady itp i nie wywyższam się. po prostu pytam...

ja takich omijam szerokim lukiem.....:o ale ponizej wklejam kawal o karkach :P Dziennikarka przeprowadza wywiad na siłowni z mięśniakiem, który na wszystkie jej pytania odpowiada: - yyyyyyy... - yyyhy.... - no... - eeee... W końcu zdenerwowana mówi: - Dobrze, to jeszcze ostatnie, krótkie pytanie - po co panu głowa? A mięśniak na to: Jem niom !

Gość acccca
:P liczyłem na wypowiedzi kobiet które sa z takimi właśnie mężczyznami...;> wstydza sie napisać?

Gość dlldldldl
Widzisz, to polega na tym, że im się wydaję, że są z cudnymi, męskimi facetami. Więc nie licz na to, że zleci się tłum i ci przytaknie, tak jestem z prymitywnym dresiarzem, karkiem co demoluje przystanki i będzie mnie bił po ślubie.

Gość acccca
ale przeciez one wiedzą bardzo czesto co oni robią i jak się zachowuja...

Gość acccca
buahahha..własnie:P wiedziałem żę nikt tzn żadna pani nie odpowie na moje pytanie! nawet nie będzie bronic ani nic..;)

acccca buahahha..własnie wiedziałem żę nikt tzn żadna pani nie odpowie na moje pytanie! nawet nie będzie bronic ani nic.. Puknij się. Myślisz, że tutaj są takie kobiety?

Gość złota_rybka_przewrotna
myślę, że przynajmniej część z tych piszących w wątku zapodanym powyżej się załapuje :p

Gość acccca
złota rybka ma racje...;) napewno są tu takie kobiety;P