Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaaaaaa19

prosze błagam pomóżcie! JUTRO RANDKA A BIERZE MNIE CHOROBA!!

Polecane posty

Gość Lauraaaaaaaa19

błagam o pomoc , tak mi zalezy :( boli mnie glowa, bolą kości.... czuje sie ogolnie zmeczona i telepie mnie. co pomoze !!! jeszcze nie jestem chora dopiero mnie bierze! na pewno da sie zapobiec!

wygrzej sie wypoć, wez aspirynke, wit C , goraca herbatke i pod koldre:)

Gość Lauraaaaaaaa19
gorącą kapiel bym wziela ale mam okres;/ nie chce krwotoku dostac :/ siec wezme goracy prysznic ;) ile mozna najwiecej witaminy c ???

Gość ósemka.
wez rutinoscorbin, wit C i kup sobie jedno z tych lekarstw: gripex max, fervex, coldrex max, aspiryna. na mnie najlepiej dziala coldrex. wypijam jedna saszetke rozrobiona w goracej wodzie, ubieram pizame i leze w lozku. pomaga szybko.

Gość Lauraaaaaaaa19
ósemka dzieki!!! dzwonie do brata zeby mi kupil ten coldrex;) a ja leze w łózku bo czuje sie strasznie zmeczona:/ taka wypluta

Gość Lauraaaaaaaa19
znacyz co 8 godzin wit c jedną????

Gość ósemka.
moze byc juz troche za pozno, znam to uczucie na pamiec... najpierw mnie pobolewa gardlo i jesli tutaj nie zadzialam, to nastepnego dnia bola juz zatoki, nastepnego mam lekka goraczke i zaczyna mnie troche lamac w kosciach, nastepny dzien jest kryzysowy - wszystko boli, ledwo sie trzymam na nogach, a pozniej powoli przechodzi. grunt, to dzialac szybko. aha - i uwazaj na paracetamol - niech ci nie przychodzi do glowy zazywac wieksza dawke leku, niz dopuszczalna (czytaj ulotke)!!! a witaminy C mozesz jes ile chcesz, nadmiar i tak jest wydalany. mysle, ze ze 2 tabletki zupelnie wystarcza.

nadmiar tabletek nawet wit c moze byc szkodliwy, takze lepiej wziasc po 1 o odstepach iz 2 naraz i czekac na uzdrowienie