Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieruszka

MIESZKAM ZE SMIERDZIELEM

Polecane posty

Gość wieruszka

Zbrzydziłam się dziś tak, że ledwo powstrzymuję spontaniczny wymiot. Przed chwilą znalazłam zasikaną piżamę mojej współlokatorki rzuconą gdzieś w łazience. nie pytajcie mnie dlaczego była zasikana, ale fakt faktem. to nie jest jedyny problem, to jest właściwie pikuś. Otóż dziewczyna ma szeroko pojęte problemy z higieną. Prysznic bierze raz na 3 dni (wiem to na pewno, wieczorem wraca z pracy i zamyka się w pokoju, a rano wybiega z domu i tak przez kilka dni). co gorsza, uwydatnia się to w dość potężnym smrodzie, który wydziela się spod jej pachy. trudno przebywać z nią w jednym pomieszczeniu.poza tym dochodzą takie smaczki, jak zostawione we wspólnym pokoju majtki z przyklejoną zużytą podpaską. trochę mną zatrzęsło wtedy i próbowałam z nią pogadać, ale ona średnio czuła problem. nie wiem też czy ona jest ślepa i nie widzi, co dzieje się z jej makijażem? też go dokładnie nie zmywa, rano ma jakieś smugi od maskary pod oczami, a podkład w ogóle nakłada chyba nową warstwę na starą, bo jej sięmiejscami łuszczy. nie wiem jak jej to wszystko powiedizeć, bo musiałabym użyć słów mocnych i dosadnych. a nie mam na razie widoków na wyprowadzkę... co tu zrobić?

Gość a czy ta lokatorka
ma na imie dorota?

Gość oooooooooooooooooooooooooo
albo powiedz jej to prosto z mostu albo daj jakos do zrozumienia

Gość ja bym jej wypalila prosto
w oczy, ze capi jak niedomyty skunks :O. Jesli sie obrazi i wyprowadzi, to tym lepiej dla Ciebie. Niestety, do pewnych typow subtelne aluzje nie docieraja, trzeba palnac z grubej rury. W ogole to gdzie ta dziewucha sie chowala, ze nie umie o higiene zadbac i zostawia zuzyte podpaski na widoku publicznym, no ludzie :O. Naprawde, niektorzy jeszcze chyba z jaskini nie wyszli.

Gość mala_megara
o ble, Boze kochany, co za ohyda, jak ty mozesz wytrzymac cos takiego?

Gość o Jezusie Nazareński
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość zxv
znam taka rodzine, ktora załatwia sie do wiadra, wszyscy, a to wiadro jest na korytarzu, a kiedys u nich w korytarzu lezała zuzyta podpaska i pies ją gryzł :-/ A taka inna dziewczyna bedaca w internacie, zuzyte podpaski wkładała do szafy, a szafe miała wspolną ze wspołlokatorką

współczuję współlokatorki, a swoją drogą nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie.Moja bratowa ma podobne nawyki.Czasami wstyd mi z nią ulica iść,tłusta głowa,makijażu to nigdy nie widziałam żeby zmywała co do mycia to nie wiem ale sądząc po zapaszku to chyba nie za często.Masakra

Gość wieruszka
niee, nie Dorota, a co, masz podobny problem???

Gość serpentynka_ka
a bym sie wyprowadziła już 100 razy :P

Gość Głupoty
Co ty za głupoty tu wypisujesz--ja myslę ,że z tobą jest też cos nie w porzadku.Zadajesz tak idiotyczne pytanie,że aż mnie mdli.Wyprowadz sie idiotko--bo inaczej nie mozna cie nazwac.Ile ty masz lat??gdzie ty sie wychowalas ???--normalny człowiek juz dawno by sie wyprowadzil !!!!! i nie poruszal by tak niesmacznego tematu.A co jak ci ludzie poradza,żebys sprzątala za nią,prała a moze jeszcze namów ja na kąpiel --to co zrobisz to.No i juz masz odpowiedz --jak jesteś bystra --to zrozumiesz,ale jednak wątpie w to.Nie moge sie nadziwic,ze tacy ludzie istnieją--jedna głupia a druga jeszcze głubsza.Może sie do tego przyzwyczaisz --sprobuj hihihihihihihihihiii i nie zawracaj ludziom głowy i dupy takimi pierdolami.

Gość to ty raczej jesteś
idiotka,nie rozumiesz że ona na razie nie ma możliwości sie wyprowadzic? :O

Gość 0----------0
miałam styczność w szkole z tego typu osobą.Nosiła swetry, bluzki i ich nie prała, przepocone,cuchnące,aż w nosie dusiło i łzy z oczu leciały bo smród strasznie gryzący, rajtuzy jej wypadły z nogawki.Tłuste włosy .Całe pomieszczenie przejmowało jej smród.

Gość a czy ta lokatorka
mam koleżanke dorote i tez tak nie dba o siebie za bardzo. jak byłam u niej w domu to siedziałam wieczorem w łazience 20 minut. myśle że to nie dużo tak żeby sie umyć. kiedy wyszłam z łazienki to zapytała sie mnie jak ja tyłek myje :O wariatka jedna a sama zębów nie myła ani wieczorem ani rano. teraz już nie mam z nią takiego większego kontaktu ale wiem że mieszka z jakimis lokatorkami.

Gość sympatiko
a myślałaś o liściku podpisanym: "życzliwy"? :) wrzuca się taki dos krzynki i czeka na reakszyn :)

Gość ok.urcze...
Hej, bylem w podobnej sytuacji! tyle, ze to byl facet i na przzyklad wyciskal sobie pryszcze, ktore eksplodowaly na lustro. zostawial takie wesole odpryski i szed na zajecia...

Gość Głupoty
Gratulacje !!!!!!!!!niezły topik hihihihihipiszcie ludzie a co niektorzy bedą miec uciechę.Co to znaczy ,nie moze sie wyprowadzic.Co ona mieszka bidula na bezludnej wyspie.Moze niech ja ktos zaprosi do swojego domu i odda jej jeden pokoik --takie biedactwo bezradne--nie znosze takich bezwolnych ludzi

Gość w sumie nie znamy sytuacji...
...może nikt jej nigdy nie powiedzial jak nALEŹY dvać o higien.e. Może powinnaś zabawić się w MTV i zapewnić lasce metamorfozę :))

Gość mimejczyczka
dokładnie - NIe zostawiaj koleżanki na lodzie - może jest na przykłąd z biednej rodziny i nie wie co ze sobą zrobić i jak. nomoże niemycie SUĘ to przesada, ale cóź... może weź koleżankę pod pachę, zabierz ją na przykład do Douglasa i pomóź jej wybrać jakieś kosmetyki i może pachnące płyny do mycia, zarombiste szampony Fekkaia czy coś. może złapie aluzję. wjedź jej na ambicję - że wiesz, bez perfum to już nie jesteś elegancka babka, bez błyszczyka BeYu jesteś nikim i takie tam :P Może podziała - bo jak nie to to już nie wiem co :P

Gość ohydna ohyda
okropne!!! a ja sie wkurzam, że moje współlokatorki siorbią pijąc czy jedząc, albo bekają bez żenady ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje

Gość proste jak drut
:D:D:D

Gość ee tam
ja bym sietam nie bawila w takie niuanse tylko wprost lasce wygarnela, ale nie wiem,moze to ja tylko taka bezposrednia jestem.

Gość ronik
moja zona sciaga codzien smierdzace skarpety i zostawia w lozku.Juz ja nie raz opierdolilem,ale nadal to robi smierdziel jeden!