Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Gdzie idziecie na ostatki? D

Polecane posty

>> Och Santo widzisz mnie jako hostesse --toć to jak komplement zabrzmiało. Spoko, jakbyś była moją dupą, to chciałbym, zebyś mi zimne piwo podawała na każde moje życzenie :-) >>ide na impreze gdzie bedzie mój były mąż i jego 20-letnia niunia Pewnie dobrze będziesz się bawiła :)

ale Twoją dupą nigdy nie bede:) bede sie dobrze bawić....dzieki tej niuni mam wolność...moze jej kupię jakiś upominek:)

ide na impreze gdzie bedzie mój były mąż i jego 20-letnia niunia o lol ;(. Ale Ty oczywiście z super przystojnym, bogatym gościem z ekstra bryką? :D:D:D Hmmm Śledzik. Nigdy nie słyszałam, ciekawe :). Dlatego że morze niedaleko? :D

>> tak wnioskuje, że z powodu morza niedaleko W Białymstoku też mówią śledzik, a mieszkają daleko od morza 🖐️

>> Ty oczywiście z super przystojnym, bogatym gościem z ekstra bryką? Hehehe :) Jak sobie takiego wystruga, albo wytnie z gazety :) Samiczka spotyka się tylko z najbardziej przegranyi frajerami, bo nikt inny jej nie chce :o

musze z frajerami bo tacy cudowni faceci seksowni inteligentni pociągająco niebezpieczni nie interesują sie starymi dupami z dzieckiem:) stoje w szeregu tam gdzie moje msc.