Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdlaeem

dlaczego polacy nie myją się nago przed wejściem do basenu??

Polecane posty

Gość sdlaeem
to barddzo niehigirniczne

Bo na przykład korzystają z szatni rodzinnej, w której pod prysznicem są także dzieci. Dodam, że nie własne. A co? Ty nie masz w domu bieżącej wody, że musisz narządy myć w miejskiej łaźni?

Gość sdlaeem
na zachodzie wszysyc się kąpią nago

Gość gość
Ale tu jest Polska nie zachód 😴, tu sie pije, u sie w brudzie żyje.My tak lubimy.;)PS: Ostatnio na kafeterii czytałam o pannie, która codziennie pierze każdą sztyke ubrania w jakiej chodzi. wyjątkiem są kurki - te pierze raz w tygodniu :classic_cool:. Dodatkowo przebiera sie 3 razy dziennie, oczywiscie za każdym razem czyste ubranie. To jest dopiero nienormalne!

Jak Ci to nie pasuje to see lataj nawet do afryki na basen...kazdy sie chyba kapie w domu przed wyjsciem na basen.Nie bede przeciez brala plynu do higieny intymnej i se pipe szorowala przed wejsciem...Poza tym ludzie sie krepuja tak rozbierac do naga, i na basen chodza rowniez dzieci...Ja sie nie rozbieram z wielu powodow, i jeden z wazniejszych to taki, ze jak mialam z 10 lat to chodzilam na cwiczenia rehabilitacyjne na kregoslup wlasnie na basen i do konca zycia nie zapomne nagiej kobiety pod prysznicem ktora byla niesamowicie gruba i wrownie owlosiona...Pozniej nie chcialam wogole juz chodzic na basen.Wyobraz sobie ze nie kazdy ma ochote ogladac sie nago, i to obcych ludzi w dodatku

Gość są zacofani i zakompleksieni
Dlatego do sauny, do jaccuzi, na basen też - tylko za granicę. Niemcy, Czechy. Tam nikt nie patrzy na niczyje rozstępy, ani wiszące cycki. Ludzie nie wstydzą się swoich ciał, ale też nie robią z siebie afery. Normalnie robią swoje pod prysznicem i nie dostają wypieków od skrawka golizny. Po czym poznasz Polaka na basenie za granicą? Myje się ubrany w tekstylia (albo w ogóle się nie myje), przy przebieraniu kombinuje z ręcznikami i płachtami, co by ani skrawka ciała nie uronić, za to chętnie łypie po sąsiadach, co by jakiś cellulit wypatrzyć, a potem ogłosić to na kafeterii w kolejnym, podłym topicu o tucznikach ;)

Gość tak już jest u nas..
ja na studiach mam Wf i też nikt się nie myje oprócz mnie chyba się wstydzą:O

Anioł ciemności właśnie podsumował mój post :D Dokładnie to, o czym mówię - ona do końca życia nie zapomni tej biednej kobiety, która ośmieliła się ukłuć ją w oczy swoim wyglądem ;) Pewnie oczy jej wylazły z orbit od gapienia się :O Rzeczywiście skup się na higienie "pipy", bo na higienę mózgu już dawno za późno :P Ech, narodzie... Cięzko się tu żyje.

Gość proste jak drut
To powiedzcie co takiego dobrego w zachodzie? Pierdo*icie :O

Gość dkjhfuweirhf4uirehbfcuiorewg
eh właśne dlatego wyprowadzam się z Polski. Zacofany kraj :( to smutne

Mnie najbardziej przeszkadza wszechobecna Polaków wredota i nietolerancja dla niedokonałości fizycznej. Pewnie to się bierze z głębokich kompleksów. Pamiętam topic otyłych dziewczyn, które pisały, że dopiero, gdy wyjechały na Zachód zaczęły ŻYĆ. Nikt na nie nie zwraca uwagi, są akceptowane, mają facetów. A tu... Jedna napisała, że jak przyjechała na wakacje do kraju, to ją jacyś smarkacze obrzucili nie tylko wyzwiskami, ale kamieniami! Napisała, że już nigdy jej noga tu nie postanie. Te cyrki pod prysznicami, w saunach itp. też mają z tym związek. Polacy nieakceptują swoich ciał, nie znoszą siebie, więc mają problem ze zwykłym umyciem się i ubierają to w pseudomoralne wyjaśnienia (zapewniam, że dziecko doznaje traumy, gdy gra np. w ohydne gry na kompie, co większości polskich rodziców nie przeszkadza, a nie jak zobaczy kawałek piersi kobiecej). Przemoc jak najbardziej, ale jak golas się pojawi, to olaboga!!! :D

I o wyższości zachodu nad wschodem ma świadczyć bezpruderyjne wywalanie cipy na basenie. O ludzie. :) A wyjeżdżajcie, jak najszybciej. :)

Gość proste jak drut
Lepsze jakies tam zakompleksienie niz otylosc. Sorry, czego to objaw? CHOROBY ! Głowy albo ciala... :O Najczesciej glowy.

Gość gość
To wypierddalajcie jak wam nie pasuje.....Polaczki:D

musztarda, upraszczasz. Ale nie spodziewam się, że pojmiesz w czym rzecz :) Szkoda zachodu 🖐️

Gość gość
a laska, co tak sie burzy z pewnosią jest grubą lochą, któej nikt w Polsce zapiąć nie chce, dlatego, chce wydupczac za granice:DTak, tak, typowa Ch-Amerykanka to polski rozmiar 42, wiec z pewnością nie bedziesz sie tam wyróżniac z tłumu:D

A pozdro jak zwykle, znany poziom :) Z kim ja tu próbuję rozmawiać? Z onanistami z erotycznego, opanowanego przez dzieci neostrady? :D Ech, chwilowe zaćmienie umysłu.

Pozdro - jesteś DNEM :) Nie dziwi cię, dlaczego jako jedna z ostatnich kobiet z tego forum, jesteś w stanie wytrzymać na erotycznym, po tym co się stało z jego poziomem? Więcej, ty to forum OKUPUJESZ. Nie zastanawia cię to? Mnie nie, pasujesz tu jak ulał :)

To wypierdalaj, bo już mnie zaczynasz wkurzać z tymi mądrościami. Nie masz z kim rozmawiać, to pogadaj z lustrem.

Gość ja mam ukrytego zeza
Najlepiej to obrazic kogos, jak ma inne poglady. Wy, tolerancyjni Europejczycy, i wasza toleracja.... :O:O:O

Gość gość
Poziom dostosowany dla ludzi Twojego pokroju, którzy nie zasługują na polski paszport 🖐️. Naprawde....jak Ci tu tak zle to jedz do tych Niemiec, czy Czech, i daj nam..Polakom żyć zgodnie z naszą etyką, moralnością, tradycją.....mały, wiecznie niezadowolony Polaczku 🖐️:o

musztarda - jak wyżej, podajcie sobie z pozdro łapki :) Oto książkowe współczesne dzieci neostrady - wulgarne, tępe rury, przesiadująca na tematach o wytryskach i dużych członkach :) Naprawdę muszę zniknąć, bo zaczynam zniżać poziom do szanownych pań 🖐️

Zmykaj, to Ty zaczęłaś dyskusję ad personam, my dyskutowałyśmy ad rem. Ale masz zbyt mały mózg, żeby to pojąć.

Gość gość
Nie wiem w takim razie, co robi taka pro-zachodnia Dama jak Ty w tym smietniku ? Czyżbyś solidaryzowała z nami, prostymi chamkami? Jeśli nie, to policz do 3 i zamknij te strone na wieki. Mam alergie na akie jak ty srające we własne gniazdo głupie pipy🖐️

Gość ja mam ukrytego zeza
Dopoki wszyscy nie przytakna, ze mamy wyrzec sie polskiej kultury na rzecz masowki zza granicy, to wszyscy beda zakompleksionymi matołami. No coz, nie autorki wina, ze wyprano jej mozg. Widac, podatna byla. Tzn otwarta :D:D:D

Zanim zaczniesz używać zbyt trudnych dla siebie słów, sprawdź ich znaczenie :) Dyskusja ad personam byłaby wtedy gdybym zaczęła bezpośrednio ciebie tykać :) A to ty kazałaś mi wypierdalać i zasadziłaś parę innych kwiatków :) Nie ośmieszaj się bardziej, niż musisz, pustaczko.

są zacofani i zakompleksieni musztarda, upraszczasz. Ale nie spodziewam się, że pojmiesz w czym rzecz Szkoda zachodu To nie jest atak ad personam? No cóż. Pani nie ruro, i nie tępa.

Nigdzie też nie napisałam, że wyrzekam się mojego kraju i polskości. Co nie znaczy, że nie zauważam przywar mojego narodu. O tym pisałam. Ale to poziom zbyt abstrakcyjny, rozumiem, wytryski są bardziej przyswajalne ;)