Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O POMOC //

MA KTOS CZAS ZEBY NAPISAC MI LIST PO ANG BO NIE POTRAFIE

Polecane posty

Gość PROSZE O POMOC //

a temat taki: od niedawna zajmujesz sie nowym hobby. w liscie do zaomego z zagranicy: -podziekuj za ostatni list i poinformuj go o swoim hobby -napisz w jakich okolicznosciach i kiedy zainteresowales sie z nim -podaj 2 powody dla ktorych warto zajmowac sie tym hobby -wyraz nadzieje ze opisze na twoj list i przeslij podrowienia dla rodzicow znaomego to moj pierwszy list i nie wiem jak sie zabrac za to ;/ pomozcie prosze :(

Gość PROSZE O POMOC //
prosze :(

Gość bambambam
dziewczyno nie pros tylko sama do roboty, ktos za Ciebie odwali cala robote a Ty co? jak list napiszesz to wiele nowych slow poznasz, slownik do reki, w internecie masz ich pelno, uruchomic mozg i do roboty a nie lenistwo sie szerzy, ja sie musialam uczyc pilnie angielskiego i teraz nie zaluje

Gość pomogąłbym Ci ale mi sie nie
chce :-p

Gość PROSZE O POMOC //
ZADNE LENISTWO LISTU ZE SLOWNIKIEM NIE NAPISZE........ MOZE PRZYNAJMNIEJ POCZATEK BO NAPRAWDE NIE UMIEM A POZNIEJ MOZE JAKOS NAPISZE

w ciągu tego czasu, który poświęciłaś tu na prośby o pomoc, już byś znalazła coś w necie.... jeśli twój angielski jest taki kiepski, to się go ucz, a nie proś o wykonanie pracy za ciebie, w ten sposób jak kiedyś wyjedziesz za granicę, będziesz trajkotać jak większość polaków, twierdząca, że zna angielski :O