Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palimennn

rapidshare

Polecane posty

Gość palimennn

dlaczego nie mogę nic sciągnąc z tej strony? Najpierw pisze ze mam poczekac iles tam min, to ok czekam. nastepnie po tych kilku minutach pojawia sie pole download. gdy w nie klikam pisze ze nie moge bo limit mi sie skonczyl a ost. raz sciagalam z ej str. cokolwiek kilka mies. temu

Gość fdfd
moze masz wew. IP i kto inny sciaga.

Gość palimennn
kurde to jest bez sensu ale co to znaczy wew.?? ale szczerze watpie w to co napisalas nie wiem juz sama...;/

Gość fdfd
mozesz byc w sieci lokalnej, majac wspolny adres IP dla wszystkich. a jaki dokladnie jest ten komunikat? Wklej do tutaj

Gość palimennn
Your IP address 217.97.184.3 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

Gość fdfd
no, czyli jednak masz wew. IP. A rapidshare bierze pod uwage zew. Czyli kilka (nascie, dziesiat..) osob ma ten sam adres. Wystarczy ze dwie osoby wejda na rapidshare a plik pobierze pierwsza z tych osob, druga musi czekac, az ta pierwsza skonczy :( no i odczekac 15 min.

Gość fdfd
"no, czyli jednak masz wew. IP." oczywiscie moge sie mylic, bo sam adres 217.97.184.3 jest zewnetrzny. Ale jesli podany jest komunikat, ze w tym czasie ktos z tego adresu sciaga plik, a to nie jestes Ty, to musi byc to ktos inny, z tej sieci :P

Gość ghg
dlaczego podajesz swój adres ip?