Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1978

cycki jak balony

Polecane posty

Gość joanna1978

Gość joanna1978
czy ktoras z was powiekszala piersi o wiecej niz 800ml?

Gość chessseee
sztuczne piersi są okropne. w dobie barbie i joli rutowicz naturalnośc jest bezcenna.

Gość joanna1978
To jest twoja opinia ze naturalne sa nr 1.Ja jestem po operacji juz dwa lata ,z 75c powiekszylam na 75e (425ml)A teraz zamierzam poddac sie jeszcze jednej op(1000ml) u dr Latkowskiego.Moim zdaniem to kwestia gustu,a na cale szczescie nasze gusty sa rozne bo inaczej zycie bylo by nudne.

Gość mici
kwestia gustu bo jak sa ladnie zrobione to nawet nikt nie pozna ze sztuczne ale jak juz ktos ma KUKU to idzie 1000 zrobic.POWODZENIA KALEKO.

Gość Antonio de
Przydałoby się tak rozum powiększyć :) Faceci nie cierpią silikonów !

Gość joanna1978
Widze ze mam doczynienia z osobami o ograniczonym choryzoncie.Te ktore z was sadza ze mezczyzni nie lubia silikonow i wielkich piersi

Gość Qpa.
Osobiscie w dupie mam to co mezczyzni lubia.

Gość joanna1978
Jest mi naprawde bardzo przykro ze zyjecie w tak nietolerantnym kraju.Sadzilam ze poglady w polsce zmienily sie,ale z tego co widze mylilam sie.Waszym zdaniem wszystko co rzuca sie w oczy jest zle i nienaturalne .BOIcie sie spojrzen i krytyki od innych .A ta glupia hipoteza ze mezczyzni nie lubia wielkich piersi dominuje tylko w polsce.W usa i innych krajach eu.zach normalne kobiety poddaja sie takim op ,a w pl kazda kobieta ktora poprawila swoj wyglad lub ta ktora wyroznia sie z szarego tlumu to odrazu PANI LEKKICH OBYCZAI: przykre ale prawdziwe ze zyjecie zaszczute jak psy...

Gość PANI LEKKICH OBYCZAI
ty sie naucz lepiej polskiego. a do twojej wiadomosci . Ja mieszkam w Anglii nie w POlsce i mam takie zdanie ze cyce jak balony sa brzydkie , niewygodne i obciazajace kregoslup . ale zrob sobie ..:) co tam ze sie pisac nie umie ..

Gość DO PANI LEKKICH OBYCZAI
Tak popelnilam blad ort.poniewarz jezyk polski nie jest jezykiem ktorego uzywam na codzien.A z tego co sie domyslam do sprzatania nie potrzeba duzych piersi .

Gość Ale po co sie tak bulwersujesz
Sprzatasz?? . za granica kazda sprzata Albo pracuje w burdelu. ty raczej to drugie bo cyce ci potrzebne. kurwa jak rozmawiasz dziwko z polkami to pisz poprawnie!!

Gość Ja...ja..gut...oh..aa..gut..ja
Ich komme........aaa

Gość mizi69
z tego co widze to ty jestes z tej branzy nawet wiesz jak to funkcjonuje bezplatna k....

Gość joanna1978
DO"ALE PO CO SIE TAK BULWERSUJESZ"mysle ze to ty pracujesz w burdelu,twoje obeznanie na to wskazuje .Tylko ty napewno jestes ta z dolniej szuflady a nie gornej.I jeszcze jedno -duze piersi podobaly mi sie od zawsze i na cale szczescie mam tolerancyjnego meza kturemu to nie przeszkadza

Gość bez silikonow
ja mam naturalnie duze piersi a ty nie i taka jest roznica miedzy nami. Ty musisz sobie zrobic. I one Nigdy prawdziwe nie beda.

Gość bez silikonow
Tolerancyjny maz kochalby cie bez wzgledu na cycki;)

Gość wypchana idiotka
co z tego że będziesz maiła duże cycki skoro tępa nadal będziesz.... można mieszkać 20 lat za granicą i nadal poprawnie mówić i pisać po polsku, Ty nawet podstaw nie znasz, bo nie wiesz że Polak i Polska pisze się z dużej litery żal że masz aspiracje tylko do tego by być męską zabawką, nieważńe że prymitywna, ważne że ma "duże balony" rozumiem że facet prymityw tak się wypowiada o kobiecych piersiach, ale jeśli tak pisze kobieta, to tylko o niej świadczy

Gość joanna1978
Dziecinko ..jak wychodzilam za maz mialam naturalne piersi75d.Atakie prymitywne pizdy jak ty za kilka lat beda plakaly istawialy sobie pytanie ---dlaczego on odszedl?

Gość dziecinko joanno ja mam 35 lat
i od 18 lat w zwiazku piersi mam takie jakie pasuja do mojego typu figury i nie mam zamiaru ich zmieniac dla zadnego chlopa.. a jesli ty sie boisz ze cie zostawi bo masz za male to powieksz sobie.

Gość joanna1978
Masz racje powieksze moj biust,bo moje motto to -lepiej duzo niz zamalo.A co do 18 lat w zwiazku -zycze powodzenia bo prawie wszystkie moje kolezanki sa juz po rozwodzie ,ale mam nadzieje ze w twoim przypadku bedzie inaczej.

Gość dziecinko joanno ja mam 35 lat
alez moim zwiazkiem sie nie martw :)nie zamierzam sie rozwodzic, Akutrat moj maz widzial we mnie nie tylko cycki- na szczescie.

Gość lepiej duzo niz zamalo.
fajne motto :D joanno powinnas to przemyslec....

Gość Alexxxxa
Joanno, dlaczego się tak denerwujesz? To, że nam się nie podobają wielkie balony, to nie kwestia tolerancji tylko gustu. Tolerancja nie oznacza, że nie mam swojego zdania. Tolerancja oznacza, ze mówię "Mnie sie to nie podoba, ale to twoja sprawa i możesz zrobić sobie nawet takie banie jak dziewczyna z linku. Twój wybor twoja sprawa" A wielkie balony są nienaturalne, wbrew temu co piszesz. I to nie jest kwestia tego co "nam się wydaje" tylko faktów.

Gość Mała1986
Proponuję wizytę u psychologa, wydaje mi się, że tracisz poczucie rzeczywistości..

Gość dzieci i ryby glosu nie maja
jeszcze niedawno sikalas w pampersy a teraz zachowujesz sie jak stara dewotka