Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1978

cycki jak balony

Polecane posty

SAMANTA -a ty gdzie i kiedy bedziesz miala robione cycuszik. wiesz juz jakä pojemnosc ,i czy pod miesien czy gruczol?

Gość oj no jejku
O matko! Piersi w tym rozmiarze to już nie są piersi! To wymiona! Myślę, że naprawdę przydałaby ci się konsultacja psychologiczna (z całym szacunkiem) ponieważ masz kobiet problem.

Gość malaaaaa
a od czego zalezy czy pod miesien czy pod gruczoly??

Gość malaaaaa
Ja bym chciala sobie zrobic, ale boje sie troche bolu no i moj maz sie narazie nie zgadza! Twierdzi ze sa sliczne i nie potrzebuje chirurga :(

od różnych czynników ;) przy małej ilości własnego gruczołu robi się raczej pod mięsień (taki rodzaj implantacji jest bardziej bolesny bo mięsień musi się szybko rozciągnąć przy impl). natomiast pod mięsniem wolniej opadają piersi, bo mięsnie je podtrzymują. poczytaj w sieci jest sporo o tym, jaki e są róznice wskazujące do danego rodzaju implantacji i jakie są potem różnice w życiu z nimi :) dużo by pisać :) na wrzesień do Łątka to Joanno poszukaj na beauty w polsce, tu na kafe na razie nie widziałam nikogo

Gość potrafię zrozumieć że powiększ
a sobie piersi kobieta która ma jest płaska jak deska i ma z tego powodu poważne kompleksy a jej życie na tym cierpi albo jak piersi są obwisłe i brzydkie ale tego że kobieta mająca rozmiar 75C powiększa je sobie do 75E i na tym nie chce poprzestać to już za chuja nie rozumiem. To jest okaleczanie siebie i robienie z siebie monstrualnego potwora a nie kobiety. Bo piersi w takim rozmiarze normalne na pewno nie są. Raczej traktuje się jako wybryk natury (jeśli w naturze takowe wystąpią). Szkoda że lekarze za kasę robią wszystko i fundują kobiecie cycki większe od głowy. Bo ma taką zachciankę i koniec. A takie coś wymagałoby rozmowy z jakimś psychologiem który wyperswadował by jej takie pomysły, które ją skrzywdzą (bo ucierpi na tym z pewnością jej zdrowie)

po pierwsze 800ml nie wyglada jak glowa ,po drugie -jeden lubi anorektyczki ,ktore nie waza wiecej niz 35kg, a inny lubuje sie w calkiem normalnych kf 36-38, a jeszcze inny uwielbia puszyste dziewczyny .czy jak ktos lubi kf 36-38 to jest nienormalny ????a poza tym naucz sie poprawnie pisac

Gość mizi69
chcesz na tym zaprzestac, czy planujesz jeszcze jedna op?

dobre ;) do września jeszcze sporo czasu, może nie ma jeszcze kolejki na jesień :) na beauty też nei ma jeszcze dziewczyn do niego?

z tego co zauwazylam wiekszosc dziewczyn operuje sie teraz i na wiosne ,ale nie trace nadziei , moze spotkam kogos kto ma termin u niego we wrzesniu.

tez bym tersz wolala ale teraz zaczynamy sie starac o pozwolenie na budowe,i niestety mamy mnostwo latania,z urzedu do urzedu ,architekt itd.dopiero we wrzesniu bedzie troche luzu zebym mogla te pierwsze dni spedzic bez stresu.

poniekąd rozumiem :) ja też wolałabym teraz, już zrobić op i do cieplejszych dni wydobrzeć, ale do końcówki kwietnia mój chłopak nie dostanie urlopu i musiałabym sama siedzieć od przywiezienia z kliniki.. więc też wolę poczekać ale mieć opiekę na samym początku..

tyle o ile. u nas się ich nie stosuje (chociaż pewnie jakby się któraś uparła to by jej sprowadzili). są miększe niż silikonowe, jak wycieknie to ciało po prostu wchłonie, bez ryzyka (natomiast większe ryzyko jest wycieknięcia w ogóle w stosunku do silikonowych), można je dopompowywać chyba do pół roku od operacji. ale trzeba częsciej niż silikonowe wymieniać tyle co słyszałam - plus minus..

moja kuzynka mieszka w usa i tam robila op .z tego co mi opowiadala bardzo duzo amerykanek robi sobie piersi wlasnis z wytworu solnego i w przeruznych wielkosciach. ja bylam u latkowskiego na konsultacji i powiedzial mi ze nie ma protez silikonowych w rozmiarze takim jak ja chce czyli 1000ml tylko solne . bardzo mnie to zdziwilo bo jest tyle znanych kobiet ktore maja wlasnie tak duze piersi.jakos nie chce mi sie wierzyc ze te znane panie maja solne im.one sa przecierz o polowe tansze....

w stanach przez ileś lat w ogóle implanty silikonowe były niedopuszczone do użytku jako niebezpieczne (silikon jako niebezpieczny dla zdrowia), ale że te "osłonki" impl są z silikonu, to już im nie szkodziło.. heh dopiero od niedawna chyba mogą znów używać impl silikonowych. ale solne są u nich bardziej popularne, dają faktycznie możliwość wpompowania dużej ilości tej soli, no i operacje są sporo tańsze niż u nas (stosunkowo) więc mogą sobie pozwolić na poprawki co kilka lat. z pewnością są silikonowe implanty w dużych rozmiarach, są robione na zamówienie. na beauty w pl są w GZ zdjęcia dziewczyny, która ma okrągłe 900ml eurosilicone

SAMANTA MAM JEDEN PROBLEM NIE MOGE SIE ZALOGOWAC NA BEUTY NIE WIEM CZEMU DOSTALAM LINK AKT: I NIC Z TEGO NIE WYCHIDZI ---TERAZ SPRUBUJE JESZCZE RAZ

mi też dziś w ogóle beauty nie chodzi, od rana. oni coś tam przebudowują czy coś i na razie tak ma się wieszać forum. podobno potem ma za to śmigać :) działa mi ale baaaaaaardzo wolno na IE a na mozilli wyskakuje jakieś okienko instalacyjne czy coś..

ha ha ha mam zaczac sie smiac czy plakac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mici
joanna chyba raczej taka pojemnosc to jednak solne lekarz musi wepchac te pilki przez malutki otworek. a solne wklada puste i napelnia jak masz je juz wlozone

bo te 900 eurosilicone sa tylko w galerii zamkniętej (jeśli masz dostęp to u jakiegoś dr chyba z czech..) widocznie da się i taki impl wcisnąć - skóra przecież się rozłazi niemiłosiernie jak się przetnie.. a euro są jeszcze takimi twardszymi implantami..