Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walnięta w dekiel

Dlaczego?

Polecane posty

Gość walnięta w dekiel

Dzis zdalam sobie sprawe,ze... wszystkie osoby,ktore sa w okolo..zarowno mąz, przyjaciele..są spokojni, zrownowazeni.. A ja mam w sobie taki wulkan i power (tak czuje) a mimo to nie moge spotac osoby z ktora mogalabym przyslowiowe konie krasc! I co najgorsze..dobija mnie to! Boze- glupia jestem, co?

Gość wołowy
tak, potwierdzam

Gość Laisla32
mam to samo.... wszyscy patrza na mnie jak na wariatke... ADHD czy co??????????

Gość walnięta w dekiel
No kuzwa- masz racje! Czy tylko ja mam takie problemy?

Gość Laisla32
nie tylko ty. ciągle mnie nosi, ciagle bym cos robila... wszedzie mnie pelno i nawet nie czuje zmeczenia

Gość ja mam 40
i też tak samo;) a gdzie jest powiedziane, że wyłącznie spokojne, nobliwe i grzeczniutko-słodkie?

Gość walnięta w dekiel
Tylko,ze ja mimo,ze czuje,ze mam to ADHD to wsrod przyjaciol jestem taka jak oni.. No dobra poddaje sie- widocznie jestem taka jak oni a tylko sobie cos uroiłam.

Gość Laisla32
to masz super, bo ja zawsze ale to zawsze jestem na maksymalnych obrotach. nawet zakupy robie w biegu. wpadam do sklepu, biore co mi trzeba i wypadam. Kolezanki nie lubia ze mna wypadow po butikach, bo centrum obejde w 15 minut. masakra

Gość walnięta w dekiel
Brakuje mi osoby z ktora mogalabym poprzeklinac, upic sie i zrobic wiele nieodpowiednich rzeczy. Zeby nie bylo..meża kocham i ujela mnie w nim wlasnie jego dobroc, czulosc..ale w lozku to wulkan..tylko na codzien..ulozony i poprawny. Chyba zbliza mi sie okres skoro tak jojcze!!!! Buuuuuuuuuuuuuu

Gość Laisla32
szkoda ze nie masz nikogo takiego. Ja mam cale szczescie i jak pijemy to do switu, a potem razem chorujemy. Zima bitwa na sniezki, a latem wojny z wężem ogrodowym :D

Gość walnięta w dekiel
Jak ja Ci zazdroszcze! mam nadzieje,ze te chore mysli szybko mi przejda bo inaczej rzuce wszystko w cholere, spakuje sie i pojade..do Meksyku. Tak - bo w głowie mam własnie meksyk!

Gość Laisla32
Mi troche zajelo zanim trafilam na taka osobe, ktora mnie zrozumnie. Nie mowie tu o mężu, a o najlepszej przyjaciółce. To z nia przebralam sie w ciuchy jej babci i poszlam w miasto (ubaw po pachy, a nasze corki za nami z aparatami w dloniach), to z nia rozrabialam spirytus, a ze nie bylo w co go wlac, to na stol poszedl garnek, bo nie bylo nic innego :D:D To z nia klne jak szefc i gadam przez telefon calymi godzinami.