Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X1Y8

Chodziło im tylko o sex?

Polecane posty

Gość X1Y8

W cale nie miałam zamiaru poruszać na forum tego tematu, ale już drugi raz zdarzyła mi sie taka sytuacja... Miałam 2 fajnych KUMPLI. Nasze kontakty ograniczały się do rozmów na GG, choć czasem też się spotykaliśmy(tzn. z każdym osobno oczywiście). Gadaliśmy o wszystkim, po jakimś czasie oni wkraczali na temat sexu. No to ok, rozmawialiśmy, czasem flirtowaliśmy ale nic po za tym. Potem ni stąd ni zowąd z ich strony padały propozycje sexu, na które ja odmawiałam zbywając ich słowami "może kiedyś". Pytali raz drugi, momentami bywali nachalni, a ja dalej swoje. W koncu jak jeden mąż przestali utrzymywać ze mną kontakt. Dodam, ze było to w niewielkim odtępie czasowym... Ja też do nich nie piszę, bo nie chce sie narzucać itp. Niestety doszłam do wniosku, że im chodziło tylko o TO, a kiedy zobaczyli że nic z tego to good bye. Czy faceci naprawdę są aż tak zryci?? Naprawde wydawali się wporzo kumplami. No właśnie, wydawali się...

Gość koralowy ptaszek
no weź się zastanów raz jeszcze. Im chodzi zawsze i wyłącznie o TO!

Gość maryna przyjechala
Ja mam wielu kumpli. I mam jedną zasadę: z kumplem gada się o wszystkim, doradza się mu, można o muzyce, seksie, patrzeniu na świat, życie, o jego dziewczynach, o moich facetach ale NIGDY PRZENIGDY nie wolno z kumplem flirtować ani dawać mu jakichkolwiek znaków, jeśli chcesz żeby był tylko kumplem. Jeśli się szanujecie to facet, nawet jak zapyta o seks, nawet jeśli się zastanawia 'jak by to było' musi uszanować Twoje 'nie' i pozostać KUMPLEM!

zawsze? O TO? widocznie trafiasz TYLKO na takich. nie kazdy mezczyzna mysli glowka, od tego ma glowe.

Gość acccca
eee akurat na takich trafilas..nie przesadzaj;)