Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nilldesperadium

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Nilldesperadium

Witam ! Mam ogromną prośbe do kobiet, które odpowiadają na tematy kolegów... Poznałem dziewczyne 2 lata temu... Utrzymujemy ze sobą kontakt do tej pory . W te wakacje dowiedziałem się, że ona coś do mnie czuje... Ja ją wtedy lekceważyłem bo nie wierzyłem za bardzo że coś z tego wyjdzie ... Mieszkamy od siebie spory kawałek i to wtedy była dla mnie jedna z przeszkód. Ale po kilku spotkaniach w przeciągu października zakochałem się w niej ... (Teraz nie widze świata poza nią). Nasze spotkania wyglądały bardzo obiecująco ... Przytulaliśmy się, całowaliśmy i wszystko się układało. Lecz popełniłem straszliwy błąd. Napisała do mnie dziewczyna, która później napisała do tej, którą kocham i strasznie namieszała. Teraz ta dziewczyna (która kocham) chce zacząć nowe życie. Boi się mi zaufać. Prosze pomóżcie co mam dalej robić bo ja nie potrafie z niej zrezygnować. Gdy powiedziała to dzień później zaczęła ustawiać opisy na gg dla innego chłopaka... Czy ona to robi specjalnie? bo myśle że nadal jej na mnie zależy lecz boi się, że ją znowu skrzywdze. Jeżeli mi pomożecie i mi się uda ją odzyskać obiecuje że będę z nią do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej... Bardzo ją kocham....

Jeśli nie jest w stanie ci zaufać o takim incydencie, to jej do tego nie zmusisz. Ja sie jej nie dziwie tak szczerze mowiąc.... Mozesz probowac ją przekonac ze to tylko prowokoacja ze strony twojej byłej, ze chciala specjalnie namieszac...ale czy ci uwierzy to nie wiem..