Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arsena

Ile miałyście lat jak...

Polecane posty

Gość Arsena

Ile miałyście lat jak poznałyście ojca waszego pierwszego dziecka, a ile jak wyszłyście za mąż? (o ile wyszłyście :)

Gość anieelka
ja miałam 19 a maz 16:P

Gość to sie samo automatycznie
23jak poznalam 26 jak wyszłam 29 jak urodzilam

Gość 15 jak poznałam
19 jak weszliśmy w związek 22 jak zaciążyłam 23 jak wyszłam za niego 26 jak się rozwiodę ;)

Gość Arsena
Ojej, aż tak źle? :( Mylisz, że to dlatego, że tak szybko się poznaliście i zdecydowaliście na dziecko?

Gość 15 jak poznałam
nie to jest powodem, że za szybko, ale to długaaaa histora i trochę offtopic by się zrobił :)

Gość nastrurcja
poznanie 16 ciaza 16 slub 19

Gość młoteczek 1984
poznanie - 17 lat pierwszy raz - 18 lat i 3 miechy ślub - 21 lat 1 dziecko - 22 lata 2 dziecko - 24 lata :-D

15 lat jak sie poznalismy 19 jak zaczelismy byc razem..22 jak sie pobralismy ..a dziecko w tym samym wieku czyli 22 bo w podrozy poslubnej zrobione hehe:)..

Gość adziam...
15 lat (on 21) jak sie poznalismy 15 lat jak zaczelismy byc razem 15 lat jak sie rozstalismy hehe (roznica wieku zweryfikowala wszystko) od mojego 15 roku zycia do 22 - najlepsi przyjaciele jacy tylko moga byc 22 lata ponowne zaczecie bycia razem 23 lata ciaza 24 lata urodzilo sie dziecko 24 lata slub :D

Gość nie mogę uwierzyc
same związki ze szkolnych lat. Ja: 26 jak go poznałam 27 jak się związaliśmy 29 jak wzięliśmy ślub 31 jak urodziło sie nam dziecko

Gość deddddd
zgadza się same związki ze szkolnych lat i później gówniarze się rozwodzą, no bo kiedy mieli się wyszumieć,

Gość młoteczek 1984
nie mierz wszystkich swoją miarką

Gość młoteczek 1984
to było do dedddd

buhaha ja napisalam przeciez ze 15 sie poznalismy bylismyz najomymi a dopiero o 19 roku zycia bylismy razem i nie chodzilismy razem do szkoly i nawet nie mieszkalismy obok siebie...nie jest to szkolna milosc itp itd....a pomiedzy tym jak zaczelismy byc razem mialam chlopaka z ktorym bylam 2 lata z drugim rok..wtedy to byly szkolne milostki...i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora...i nie czuje sie gowniara by tak mowic ...

Gość xyxx
ja pozanałam Męża jak mieliśmy po 15 lat. Zostaliśmy parą mając 17 lat. Teraz mamy po 34 lata i jakoś daleko nam do rozwodu.... Dziewczynko, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora....

Gość do młoteczek 1984
ja w tym wieku to nie byłam az taka durna aby pakować się w dzieci.

No to się ciesz, że ich nie masz, tylko nie ubliżaj innym proszę, bo nie wszystkie nastolatki rodzące dzieci są durne... chociaż jak ostatnio czytam tu na kafe to faktycznie chyba coś się pogorszyło..:(

Gość No NIE MOGE123
24 lata i dwójka dzieci!!!! SZOK! Zero korzystania z zycia. Tylko kupki zupki itp. Wspołczuje