Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arsena

Ile miałyście lat jak...

Polecane posty

Gość adziam...
ja tez napisalam ze poznalam meza jak mialam 15 lat a wyszlam za maz i urodzilam dziecko majac 24 lata... i wierzcie mi...pomiedzy 15 a 24 rokiem nakozystalam sie z zycia ze moglabym paru nastolatkow obdzielic :P

18 lat poznanie- 10 wrzesień 2005 19 lat zaręczyny- 25 listopad 2006 20 lat ślub- 23 czerwiec 2007 21 lat dwie kreseczki- 13 marzec 2008 21 lat- 21 listopad 2008 termin porodu, co niestety już minęło, a maluszek siedzi w brzuszku :(

Dodam, że to nie jest szkolna znajomość :D poznaliśmy się inaczej, mąż jest starszy ode mnie kilka latek.

Gość adziam...
Szlachcianka:) ja tez ;)

Gość do autorkiiii
niecale 16 jak sie poznalismy i zaczelismy byc ze soba 19 zareczyny 21 planujemy slub a dzidzia sie jeszce okaze:)

Szlachcianka nie Ty jedyna:) Moja ma już 3 msc a ślub w dalekich planach:) Nie po kolei to by było jakby najpierw dziecko a później poznanie:D;)

a u mnie to było tak: 16 miałam jak się poznaliśmy we wspólnym gronie 18 jak zaczęliśmy być ze sobą parę miesięcy później się oświadczył (nadal miałam 18) teraz mam 22 i jak urodzę to będę miała 22 i 9 miesięcy a jak weźmiemy ślub to będę miała 23 (10.10.2009) (córcia nas przyspieszyła do ślubu, bo tak to pewnie jeszcze długo byśmy odkładali) nie poznaliśmy się w szkole ani nic z tych rzeczy, jest starszy ode mnie o 4 lata pozdrawiam :):):):):):)

Jak się poznaliśmy miałam 23 lata (on 24)... w wieku 24 lat zaczęliśmy być razem, wychodząc za mąż miałam lat 25 a jak się urodziła moja córka 26 (na tydzień przed ślubem dowiedziałam sie że jestem w ciąży) :) I również do rozwodu nam dalekooo ;)

Gość do adziam
owszem, ty poznałaś męża 15 lat a urodziłaś jak miałaś 24 lata i rozumiem ciebie, ale nie powiesz, ze te dziewczyny co poznały 15-16 lat i 17-20 urodziły to się wyszalały, ciekawie kiedy.

16 lat jak poznaalm męża i zaczeliśmy być razem 17 i pół nasz pierwszy raz 20 lat jak był zaplanowany ślub, a tu prezęcik sie ukazał - dwie kreseczki 21 lat dzidzia rozwodu nie widze i w dalekiej przyszłości a co do szleństw to w ciągu 4 lat da się wyszaleć i choć jesteśmy w tym samym wieku, to znamy sie nie ze szkoły tylko z tego że mieliśmy wspólnych znajomych i dosyć dleko do siebie

poznanie - 18 lat - dzidzia marzec 2010 (24 lata) planujemy: - slub czerwiec 2010 ( 24 lata )

Gość jenniferka878
18 ja poznalam 20 ja urodzilam o becnie mam 22 a bede miec 23 jak bede brala slub

Gość jestem w 38 tc
Ja: - niecale 21 lat jak poznalam mojego meza - 26 jak wyszlam za niego za maz - prawie 30 lat jak urodze (poltora miesiaca przed 30-stymi urodzinami :) )

Gość ja teraz szaleję
ja miałam 15 lat jak poznalam mężą 17 jak wyszlam za mąż i urodziłam dziecko 19 lat drugie dziecko teraz mam 30 i razem zmężem możemy szaleć ile wejdzie bo dzieci duże a my ciągle młodzi i ciągle szaleńczo zakochani - a jeżeli kto uważa, że szalenie polega na zdobyciu jak najwięcej partnerów seksualnych to ja nie chcę tak szaleć - mi wystarczy ten jeden ale najwspanialszy.

prawie 17 lat (on 25lat) jak poznałam obecnego męża (lipiec 2001) prawie 18 lat jak zaczęliśmy być razem (maj 2002) 24 lata jak urodziło się maleństwo (grudzień 2008) 24 lata jak wzięłiśmy ślub (styczeń 2009)

19 lat i 7 ms. - poznanie (lipiec 2005) 20 lat - ślub (grudzień 2005 - moje urodziny) 24 lata - jak urodzę ( marzec 2010) 🌻

15 jak sie poznalismy 16 jak zaczelismy zwiazek 19 zareczyny i malenstwo 21 bede mniala jak staniemy przed oltarzem :)

Gość kasia101
18 lat jak sie poznalismy 19 jak wyszlam za niego 24 zaszlam w ciaze(dzidzius urodzi sie w styczniu 2010 jak bede miec 25 lat)

Gość mmaammaa
17lat-poznanie 19lat-ślub 20lat-urodziłam synka 23lata-urodziłam córcie 24lata-urodzę dzidzie (płci jeszcze niestety nie znamy)

Gość North Yorkshire
poznalismy sie ... jak bylismy dzieciakami ( nasze babcie są sasiadkami i spedzalismy tam kazde wakacje) w sumie przyjazniełam sie z jego siostrą a P. był moinm najwiekszym wrogiem bo ciagle nam dokuczal i na nas skarzył a ze bylysmy dosc niesforne to coz... 19 lat jak zaczelismy sie spotykac ... 24 ślub 26 urodzila sie córeczka

18 jak sie poznalismy 12 siepien 2003 20 zareczyny 21 slub i urodzony synek pod koniec roku 2006 i nastepny dzidzius urodzi sie w marcu jak bede miec 25:) plec jeszcze nie znana maz jest o rok starszy odemnie, po prostu wpadlam jak sliwka na wlasnym podworku:P:P

Gość megawat
no to teraz ja :) poznaliśmy się ja 23 on 22 ślub ja 24 on 23 2000 rok :) dziecko ja 26 on wiadomo drugie dziecko ja 31 on 30 ;) nie zamierzam się rozwodzić :)

Gość bedddd
praktycznie same małolaty, do tego ledwie co slub a już zaraz rozwód.

Gość jestem w 38 tc
No, ja sie przyznam, ze tez jestem zaskoczona ile tu mlodych dziewczyn/mam...Ja jestem najstarsza :)

Gość błękitny kwiatuszek
W moim przypadku wygląda to tak: 18lat - poznaliśmy się 19lat- zaczęliśmy być ze sobą 20- oświadczył mi się 21- (w tą sobotę) nasz ślub 21- (wrzesień) dzidzia