Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucasss

Jak miałem to rozegrać?

Polecane posty

Gość lucasss

Miesiąc temu zwolniono mnie ze świetnej roboty. Czułem się tam dobrze, praca mi bardzo odpowiadała. Szefowa powiedziała, ze zwalnia mnie bo jej - mówiąc najprościej - nie przynoszę zysku. A to była nieprawda bo byłem jednym z lepszych. Rozwiązaliśmy umowę o pracę za porozumieniem stron. A zastanawiam się teraz czy miałem się na to godzić, czy normalnie żądać zerwania umowy i podania powodu - mógłbym się odwołać chyba. Jak miałem/mogłem zrobić, bo się nie orientuję kompletnie. Dodam, że następnego dnia na moim miejscu był już nowy pracownik, a złośliwi mówią, ze to jej kochanek. Kilkakrotnie czułem, że moja była szefowa mogłaby cos ode mnie chcieć, ale ja mam żoną i dzieci, a ona nie jest w moim typie.

Gość mondry polak po szkodzie
przerżnąć ją i po kłopocie :D

Mysle ze nie znajdziesz tu fachowej rady, radze szukac czegos na stronach typu PRAWO PRACY. Fakt faktem, ze zle zrobiles nie dowiadujac sie o przyczynie zwolnienia, nie wiem ale chyba rozwiazanie umowy o prace nabywy mocy prawnej po 14 dniach czy jakos tak. Jednakze odsylam do innych stron internetowych.