Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakalina20

Poznałam dzisiaj faceta -spodobał mi sie

Polecane posty

Gość jakalina20

dzisiaj rano byłam w supermarkecie , robiłam małe zakupy.. szukałam jogurtu jogobella o smaku pieczonego jabłuszka , zapytałam jednej sklepowej i szukała razem ze mną .. w koncu znalazła ten jogurt , ale dopiero przy kasie zobaczyłam ze data była do wczoraj :O i odniosłam ten jogurt , szukałam innego , ta pani znowu podeszła i powiedzialam jej ze jogurt był po terminie , ochroniarz z tego sklepu zauwazył ze zrobiło sie troszke głosno i podszedł i sie pyta "czy jakis problem...?" a ja mówie ze nie , ale był sympatyczny , zaczelismy gadac itd , chciał numer ode mnie , w koncu podałam mu ten numer , dzwonił-umówiłam sie z nim dzis bo nalegał , niedawno wróciłam z randki , było super , facet bardzo przystojny, miły , kulturalny , starszy ode mnie ,pisze mi smsy ciagle ... ja teraz tez nie moge o tym przestac myslec , jak myslicie czy cos z tego moze byc ??? czy szykuje sie jakas fajna znajomosc ????

Gość jakalina20
pisze mi duzo smsków , była fajna randka w fajnej kawiarence , było bardzo miło . ale to moze temu ze dekolt miałam ....

Gość jakalina20
czy ktos z was w podobny sposób kogos poznał , na te zakupy jak szłam to zbytnio sie niemalowałam , niewystroiłam sie , poprostu zwyczajnie wyszłam z domu

Gość jakalina20
on chyba mnie soba zauroczył bo ciagle o nim mysle , moze poznamy sie blizej , kto wie ,

Gość jakalina20
jak robiłam zakupy to nie byłam zrobiona na bustwo , ale jak poszłam z nim na randke to sie troszke wystroiłam

Gość jakalina20
mam nadzieje ze tak szybko sie niezauroczyłam w nim , ale powiem wam ze ciagle o nim mysle , czy ktos mial podobnie????

Gość jakalina20
ale moze on szuka tylko laski do łóżka ......., jejku niewiem , a ja mialam bardzo duzy dekolt...

Gość pelargonia zółta
a nie nauczysz się, że przed przecinkami nie stawia się spacji???? ochroniarz z supermarketu? eee.

Gość jakalina20
zaciekawił mnie swoja osoba , ładny miły i przystojny , mysle o nim , wiem ze to głupie ale mysle o nim , moze mu sie spodobałam na tej randce przez dekolt , niewiem jak go wyczuc ,

Gość jakalina20
niewazne ze ochroniarz , praca jak kazda inna , spodobał mi sie , i pisze ze jutro tez cjce sie ze mna spotkac jesli chce , opowiadał mi na randce ze rozstał sie z dziewczyna, rok był z nią , i od 4 m-cy jest sam , ma 24 lata

Gość pelargonia zółta
aaaa, nie nauczysz się pisać? przed znakami taki jak ; . , I ? itp. NIE stawia się spacji!!!

Gość jakalina20
a teraz mi napisał ze zaraz idzie spac bo rano jedzie do niemiec z bratem . i pyta sie co ja robie teraz ...

Gość jakalina20
pelargonia żółta -spoko

Gość jakalina20
do tej pory czuje jego zapach mmmmm.........., ojej chyba sie zauroczyłam

Gość jakalina20
ide spac tez , bo sie zasiedzialam przy kompie, dobranoc