Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie

co to jest?!!!

Polecane posty

Gość bojesie

witam mam taki problem wstydze sie to napisac a ale od jakiegos czasu i CO JAKIS CZAS narasta mi jakas wypuklosc w gornej czesci pupy (nad odbytem, tak w polowie miedzy posladkami) ktora jest w srodku tak jakby bo w ogole tego nie widac nawet jak rozchyle posladki ale jak dotykam to to wyczuwam i tez mnie to boli:(:( nie wiem patrzylam teraz jakie maja objawy hemoroidy i nie boli mnie raczej nic przy oddawaniu stolca,kupie sie nie przygladalam moze ale raczej nie zauwazylam sladow krwi... boje sie naprawde jako mloda normalna dziewczyna nie chcialabym miec problemow z odbytem w wieku 20 lat. czy to moze byc od jezdzenia na rowerku? strasznie mnie od niego po godzinie jazdy potem boli pupa. czasami sie to nasila a czasami zanika tak ze o tym zapominam a dzis przy myciu to wyczulam..moze mam nie nosic stringow? albo diete zmienic ? BOZE BLAGAM CO TO MOZE BYC BO NAWWET NIE WIEM GDZIE DO LEKARZA ISC! a nie chce lekcewazyc "bo czasem zanika" ... :(

możliwe, że to od jeżdżenia intensywnego na rowerku, zatarłas sobie to miejsce a teraz się ono broni i skóra ci tam narasta, żeby bardzije nie podrażniać - jak odciski na stopach. Jeśli bardzo cie to niepokoi, to udaj sie do proktologa. To nic wstydliwego, ja mam 23 lata i juz byłam i coś tż tam miałam, a teraz już spokój :) powo!

Gość bojesie
dziekuje ci za odp., podnosze! P.s. dzis juz mnie nie boli...

Gość motyla renka
lepiej skonsultuj to z lekarzem, z takimi guzami nigdy nie wiadomo