Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi0letta23..

P.L.A.M.I.E.N.I.A !!

Polecane posty

Gość vi0letta23..

witam.. z 9/10.11.2008 współżyłam ze swoim męzczyzną do samego konca były to ostatnie dni płodnych poczym 17.11 dostałam @ 21.11 już mi się skonczyła a 27.11 czyli wczoraj dostalam brązowego plamienia tak jak by kawa z mlekiem ale mało tego było.Dzisiaj mialam jeszcze jasniejsze. Czy może to być spowodowane zajściem w ciąże..?

Gość vi0letta23
nikt nie moze odpisać co i jak!!:/

Gość DO APTEKI PO TEST

Gość vi0letta23..
czyli jest mozliwość skoro dostalam miesiacze bo się naczytalam że nie jest to możliwe i sama nie wiem ..poradzcie coś

Gość młoteczek 1984
Nie wiem, na to pytanie odpowiedzieć Ci może ginekolog. Zrób test za kilka dni lub bete z krwi. Ja w dniu spodziewanej miesiączki plamiłam cały dzień a że staralismy się o dziecko więc zrobiłam test- 2 kreseczki. To plamienie trwało 2 dni a na trzeci dzień już brązowe plamienia. Nie chce Ci robić nadzieji...

No możliwe jest krwawienie i plamienie w ciąży- ale to co innego niż normalny okres. Plamienie implantacyjne zazwyczaj nie trwa 4 dni, więc albo miałaś krótką miesiączkę i teraz masz owulację ( podczas której może dość do plamień) albo jesteś w ciąży. Osobiście obstawiałabym to pierwsze, ale dla pewności radzę zrobić test.

Gość vi0letta23..
chyba sama sobie nie chce robić nadzieji :( tak długo się staramy :( mialam wsumie pierwszy raz coś takiego po @ bo kiedys to fakt mialam przed @ ale DODAM okres ten 4 dniowy miałam nie aż tak obfity ale mialam

Gość Gosiaczek25578568
Możesz być w ciąży :):), miałam podobny przypadek i OKRES jak to inne mowią że nie może być owszem może być ale mniej obfity :) a wiec uciekaj zrobic test... z uprzedzeniem Gratuluje

Gość SanSan
ja stawiam na plamienie owulacyjne :) mialam tak po 2 porodzie, dostalam brazowych plamien, juz myslalam ze to okres, a okazalo sie ze to na owulacje, po 15 dniach dostalam ten prawdziwy okres pozniej mialam taz z 2x jeszcze

Gość droga san ale ona nie
jest po porodzie i jej organizm nie wraca dorownowagi