Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konik2133

ma ktoś teraz ochote na seks?

Polecane posty

Gość nie ma ciebie
Po co gadacie z debilem który nie dość że pierrrrdoli głupoty to capsa nie potrafi wyłączyć? :O Autorze - szybciej się teleportuj, szybciej;)

Gość KURWISZZONYYY
Konik2133 ----> POROZMAWIAJCIE KIEDYŚ,,,,,MOŻE PO TAKIEJ OTWARTEJ ROZMOWIE, BEDZIE CI DAWAŁA WIĘCEJ SEXU... DOBRANOC, JESTEM ZA STARY I ZA MĄDRY NA TAK KRETYŃSKIE ROZMOWY :D WOLĘ SIĘ DO ŻONKI PRZYTULIĆ CZOŁEM LUDZISKA ;)

Gość Konik2133
nie ma ciebie a jak bym cie przytulił byłoo by coś?

Gość kobyłka2133
tak, słownictwo godne troglodyty...pewnie żonkę do jaskini zaciągasz za włosy...

Gość Konik2133
wirtualny seks?

Gość mała miimiii
kobyłka2133 ale ty jesteś żaałosna jak Cię czytam :s Facet ma rację, broni tych ludzi i związków którzy stawiają na wierność itd...a to,że ktoś przeklina nie znaczy ,że jest głupcem :/ AAaaaa poza tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba kazdy ma prawo mieć swoje własne zdanie, nieprawdaż????????????? :D

Gość kobyłka2133
wolę jednak te lody z automatu.

Gość Konik2133
kobylka do stajni

Gość mała miimiii
a poza tym widać po nicku jakie barwy przybrałaś na tym wątku,że jesteś faktycznie jak was nazawał przedmowca KURWISZON i kropka...czyli jak dla mnie równiez ZERO papa

Gość Konik2133
to po co piszesz do nas idz na inne forum pa

Gość u lalala
Konik2133 wirtualny seks? i właśnie widać jakiego szmaciarza stronę obrałaś kobyła ,ma dziewczynę i pokurwiłlll by się jeszcze na marnym forum żenaddaa

Gość Konik2133
kazdy facet to ku*wa

Gość RACJA 1
chociaż mój to wyjątek 1000% wierności , kochammm cię mój wojtusiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Konik2133
skad wiesz moze puka sobie kogos na boku?

Gość RACJA 1
nigdy w życiu, jest tak zaborczy i zazdrosny o mnie,że ho ho , a poza tym wszystkie baby są dla niego kurwami,nienawidzi niewierności tak samo jak i ja. A po 3cie, praca, po pracy dom , praca ,dom i tak w kółlko, nie był nigdzie poza domem od lat, zaraz po pracy wraca do domu,to jest mój ideał faceta!!!!!!!!!!! kocha mnie i szanuje

Gość Konik2133
ja tez jestem zaborczy kobiete swoja i co?

Gość kobyłka2133
mała miimii...daj sobie dziewczyno na wstrzymanie. jak komuś się zdarzy przeklnąć raz na jakiś czas (i nie w miejscu publicznym...a to forum można uznać za takowe) można to przełknąć. Ale jeśli ktoś jest wulgarny i chamski w prawie każdym wypowiedzianym słowie, dodatkowo jest z gramatyką języka ojczystego na bakier to wcale nie świadczy o jego mądrości...zaryzykowałąbym stwierdzeniem, że jest wręcz odwrotnie. Można mieć swoje zdanie...ale kultura wymaga aby wyrażać je sposób mniej chamski niż robi to kurwiszon (czy jak sie tam lubi nazywać). Och...i to słowo "żałosna"...to jakaś plaga ostatnio...szkoda, że jeszcze nie daremna...nieprawdaż (ehm)

Gość Konik2133
przejdzmy do tematu to jak macie ochte na seksik?

Gość RACJA 1
ale nie spędzasz pewnie z nią 99% swojego czasu (tak jak robisz to teraz) i co?? Skoro mój maż od lat prosto po pracy wraca do domu, od lat nigdzie nie był poza domem, od lat 100% czasu chce spędzać tylko ze mną, i w każdej chwili wiem co robi, to jak , gdzie i niby kiedy miałby mieć kogoś na boku?? a poza tym jest jeszze jedna magiczna sprawa ten 1% czasu kiedy się nie widzimy, bo praca, to ZAUFANIE. i kiedy wraca po pracy do domu (15 min w aucie) to raczej nie za bardzo miałby jak i gdzie "popukać " :D:D:D:D:D:D

Gość Konik2133
do on nie jest szczesliwy z toba kazdy facet chce wyjsc na piwo ogladnac mecz z kumplami a twoj tego nie ma

Gość mała miimiii
ohhhhhhhhhhhh kobyłko... :D:D ależ Ty jesteś mądra. Poprostu brak słów :D:D haha (nie rozśmieszaj mnie) i pokaż gdzie i w którym miejscu aż tak bardzo kole Twoje oko ta gramatyka "kurwwiszona"???? Bo błędy klawiaturowe (pisanie zbyt szybko) a faktycznie nieumiejętność reguł gramatycznych (powyżej 30%) to dwie różne rzeczy!!! Kobieto, niech Ci się nie wydaje,że zjadłaś właśny rozum, bo Twoje wypowiedzi wcale nie są nasiąknięte INTELEKTEM :D

Gość Konik2133
mała mi i kobyłka spokojnie bez nerwów

Gość RACJA 1
konik hmmmmm, problem w tym,że ja go już od lat kilku wyganiam z domu sama "moze poszedłbyś na piwo z kolegami" ? "może odiedziłbyś MAćka" itd, itd....ale on najnormalniej w świecie woli dom i moje towarzystwo :) typowy domator i jest szcczęśliwy :) i dlatego nie potrzebuje też szukać nikogo na boku. Mój najukochańszy 100% facet z klasa :) Właśnie ide do łózia, bo mnie woła :) dobranocka wszyskitm

Gość Konik2133
idz idz milego ...

Gość konik z drzewa koń na biegunac
h ja mam ochotę na sex :D:D ale dzisiaj jestem zmęczona i to ja jestem kłodą, a ty wbijasz gwoździa :D:D ok?

Gość Konik2133
pewnie jakis małolat z ciebie ktorwgo rodzice nie kochaja... no ale ok

Gość kobyłka2133
miimii, Twoja gramatyka również kole w oczy. Nie sądzę bym pozjadała wszelkie rozumy oraz wcale nie zależało mi na tym, by ktokolwiek miał powód ku stwierdzeniu, że moje moje wypowiedzi są przesiąknięte intelektem...zamierzonym celem był brak nasiąknięcia wypowiedzi prostactwem...niestety cel został trochę chybiony, gdyż kurwiszon mógłby nie zrozumieć innego języka niż język troglodytów...musiałam więc czasem 'zbliżyć się' do jego poziomu intelektualnego...ale i tak chyba był to zbyt wysoki poziom bo kurwiszon najwyraźniej nie zrozumiał co się do niego pisze ;)

Gość Konik2133
i co chcesz seksui?