Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konik2133

ma ktoś teraz ochote na seks?

Polecane posty

Gość mała miimiii
kobyłka nie odpowiedziałaś na moje pytania... ?! Używaj arumentów , nie pustych słów proszę... POKAŻ /wklej i udowodnij w którym miejscu aż tak strasznie kole Cię gramatyka, w tym również moja. Ja akurat nie mam z tym problemu,ale skoro tak uważasz to ok ;) Daleko mi do 80% ludzi na forum, którzy piszą "mogem" ktury itp Dalej nie odpowiedziałaś na moje pytanie...Nie potrafisz uzasadnić?? Hmmm...strasznie dużo czasu zajmuje Ci odpisywanie :D Czyżbyś pociła się nad swoimi wypowiedziami ze słownikiem w ręku? :P:P :D:D:D:D

ta..... tylko nie spotkałam narazie faceta który by się nadawał... Bylam zakochana to było ok, teraz czekam na miłość.... A może rfaczej na chemię...?

Gość kobyłka2133
miimii, nie tracę czasu na czytanie słownika (ten etap edukacji mam już dawno za sobą). Nie odpisuję od razu bo mam na głowie dużo ważniejszych spraw, niż sprawdzanie co 5 minut czy przypadkiem masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia. Moje pokazywanie zaistniałych błędów nie pomoże Ci w zapamiętaniu prawidłowych form. Lepiej Ty weź słownik i 'przestudiuj wypociny' swoje oraz Twojego 'szanownego kolegi'.W ten sposób Twoja nauka stanie się bardziej efektywna. Na pewno zwróci Ci się to z nawiązką (w dalszej lub bliższej przyszłości). Zakładam, że wiesz o czym mówię.

Gość onaaaa73738
ale sie czepiacie.... jak was to razi to po co to czytacie?? chca sobie pofazowac to co wam do tego???

Gość mała miimiii
:D:D:D:D:D Czytam Twoje posty razem z moim mężem i oboje się śmiejemy Do czego zmierzam :Twoje słowa są tylko pustymi słowami ,bez pokrycia (czyli nie masz racji o czym doskonale wiadomo) Oczywiście,że masz ważniejsze sprawy na głowie, niż odpisanie na moje zadane 2 x pytanie :D (czyli siedzenie o 3:34 w nocy na forum,samo mówi przez się ) Kończę wymianę poglądów z Tobą, bo od razu widać ,że starasz się być strasznie "mądra" (czytaj przemądrzała) nie mając wcale racji, do tego pełno mało inteligentnej aluzji w Twoich wypowiedziach i przy tym złośliwości :D Studia skończyłam dawno, nawet dwa fakultety i pozwól ,że na razie zakończę edukację i nie wysilaj się na głupie złośliwości :D Komedia I na koniec. Właśnie takie osoby jak Ty grasują na forum i wywalają swoje "idiotyzmy" .Powinnaś się zatrudnić na Kafeterii i pisać swoje wypociny za $$ :) Albo w jakiejś gazecie?? Zresztą może lepiej nie,...lepiej nie czytać takich "skąplikowanyh" Twoich wypowiedzi :D:D:D:D:D Jesteś śmieszna :D powiem krótko i oboje z mężem dziękujemy Ci za porcję śmiechu na dobranoc :D Na tym konczę...i polecam RELANIUM forte na uspokojenie ;) A jeśli to nie pomoże, to poporostu "nie buszuj nocą po forum z nudów, tylko zabierz się za coś pożyteczniejszego :D Dobranoc Kasia + Dawid idą spać :)

Gość mała miimiii
Ps-a tak na marginesie , naaaaaaaa.prawdę nie wychodzi Ci używanie słów ponad Twój poziom. Bo Twoje posty wcaale nie są logiczne. :) Wydaje mi się ,że w szkole byłaś prymuską od wagarów :D Jeszcze raz dobranoc, wielka szkoda,że już nie będzie nam dane z meżem pośmiać się jeszcze dzisiaj z Twoich postów :D:D Pora do łóżka :)

Gość kobyłka2133
w Twoich słowach również jest wiele złośliwości i jadu. Nie staram się być przemądrzałą, tylko po prostu piszę to co myślę. Nie siedzę na kafeterii o 4 w nocy bo mi się nudzi. Po prostu potrzebuję chwilowego oderwania od spraw nad którymi siedzę już cały dzień. Widzisz, oskarżasz mnie o bezproduktywne przesiadywanie na kafeterii o tak późnej porze. Zgadzam się, niepotrzebnie tracę tu czas zamiast wziąć się do pracy. Ale czy Ty "również" nie masz ciekawszych zajęć niż zajmowanie się bezsensownymi pyskówkami?? Co z tego, że masz 2 fakultety? Jestem na etapie kończenia właśnie drugiego fakultetu. Ale co z tego? Zezłościło mnie to, w jaki sposób ten człowiek wyraża się na forum. Nic poza tym. Nie przeklinam i staram się mówić/pisać poprawnie i nie sądziłam, że kiedykolwiek dostanę za to po głowie. Pozdrawiam i życzę miłych snów. Ja niestety ostatnio nie mogę sobie pozwolić na taki luksus:(

Gość kobyłka2133
Jeszcze jedna sprawa. Sposób w jaki piszecie wespół w zespół z kurwiszonem jest powalająco podobny. I ta nagła nieobecność jednego i również nagła obecność drugiego oraz zaciekła obrona kurwiszona jest mocno podejrzana. To jest dopiero przykre... Widzę, że jesteś propagatorką hasła 'oczywista oczywistość'. Nie ważne czy mam rację, ale moja racja jest największą z racji. Większość Polaków podziękowała tym panom...ja również i Tobie podziękuję.

Gość ja mam bardzo wielką
ale tu biją wiec sobie ide:(

Gość METR SIEDZE

Gość METR SIEDEMDZIESIAT SZESC
Mam, i czekam az sie w koncu facet od playstation oderwie :(

Gość wstałem i
też mam o ochotę

Gość Lubię ciepłe pantofle
ale ta kobylka jest wredna, czytam to i az ciarki po plecach mnie przeszly :(:( A topik zamiast o sexie zszedl na manowce :D