Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturo 5000

Mąż bije żone , żona bije męża

Polecane posty

Gość Arturo 5000

Na świecie przyjęło się tak że mężczyzna niema prawa uderzyc kobiety nawet jeśli kobieta leci do faceta z nożem czy siekierą , wtedy facet musi uciec . Moim zdaniem , jeśli facet jest damskim bokserem jest śmieciem , ale jeśli robi to w obronie własnej , ma do tego prawo . Tak samo jak kobieta , maltretowana , która po jakimś czasie weźmie nóż i zabije swojego ,,kochanego mężulka'' też jest jej prawem . Znam taką pare , ale oni się tam leją na wzajem . Kobieta bije np.butami (uważam że należy oddac) , dla jej i swojego własnego dobra . WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT

Gość Arturo 5000
Kochano Samanto Lisiczko , prosiłbym o dokładną wypowiedź . Chodzi mi o to że znam wiele domów gdzie ofiarą przemocy są zarówno kobiety ze strony damskich bokserów ( pseudo facetów) , jak i mężczyźni ze strony jakiś furiatek ( pseudo kobiet) .

Gość Pierun z dupu
jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije

Gość Arturo 5000
DO SAMANTY LISICZKI -Największe dramatyczne wydarzenie miejsce miało w domu , koleżanki koleżanki mojej siostry. Znam tą dziewczyne i wiem że jest dobra , miła . Ale faceta miała wielkiego zazdrośnika , drania i chama . Jak wyszła musiała mu się tłumaczyc do kąt . Z tego co nawet wiem to bił za równo ją , jak i jej dziecko z poprzedniego związku... Uciekła od niego , ale ten jej nie dawał spokoju .....Musiała zgłosic to na policje . -Drugi przykład to jest dla mnie okrutny ponieważ dotyczy mojego kumpla . Jak wróci do domu za późno o 2 godziny to jego żona furiatka , rzuca w niego szklanami , patelnią , raz uderzyła go uderzyła mocno z pięści i wtedy uciekła . A ten nawet jej nie oddaje tłumacząc się że ją kocha . -Przykład trzeciej pary to za równo on jak i ona są nie normalni . Potrafią się kłócic godzinami . To są moi sąsiedzi , gdy ja wstaje o 5.30 - żrą się , i trwa to godzine . Sam nie raz słyszałem od sąsiadów że oni to się tam leją na wzajem ...... A najgorsze jest to że moim zdaniem u nich wszystkiemu jest winny alkohol , ponieważ jedno i drugie zagląda do kieliszka . Sam wogóle widze ich zachowanie w stousnku do ludzi , ktoś im coś powie to zaczynają używac wulgaryzmów . Ja zarówno jemu jak i jej chciałbym po pysku dac , lecz ja tych ludzi po prostu się boje . DO PIERUNA Z DUPU -Co to miało znaczyc te powiedzenie , bo nie wiem . Wytłumacz

Gość motyla renka
Moim zdaniem w każdej normalnej rodzinie powinno od czasu do czasu dojść do małej bijatyki (oczywiście w granicach normy, nikt nie mówi, żeby się lać do nieprzytomności) bo moim zdaniem to trzyma członków rodziny w ryzach i scala ich ze sobą.

Gość Nowoczesny
Żal mi jest maltretowanych kobiet . Ale maltretowanych facetów już , jak nie umieją sobie z babą poradzic . Jeśli baba podniecie na ciebie ręke , to wpierdol suce .

Gość Laker
Arturo 5000 czy jest mozliwość by się z toba skontaktowac w sprawie danego tematu, obecnie poszukuje właśnie takich historii. prosze o kontakt pozdrawiam