Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tony28

7 smaków kobiet

Polecane posty

Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment. Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne. Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony!

tony jestes bystry jak woda w klozecie zmien nick na "męski szowinista" bedziesz mial wielbicieli na całym forum i liczne odpowiedzi na twoje topici

Gość vel Robinchut de Chujnia
temat wyszukany. na poziomie karty dań w garkuchni......

Zabrzmiało dość prowokacyjnie? Ktoś to wziął dosłownie? Najśmniejsze, że dostałem to od koleżanki z pracy, ja się nieźle uśmiałem, szkoda, że Wam brakuje poczucia humoru.:)

tony kiepska proba wyłgania się z tego ze jestes szowinistą a jesli nawet Ci to dala kolezanka to takze zle o niej swiadczy i tu nie chodzi o nasz brak poczucia humoru a o zwykłą inteligencję i wyczucie kolezanka zapewne jest przedstawicielką jednej z tych grup - zawistna o to ze inne mają branie u facetow a ona nie, ale to juz temat na inny topic a post z piwem jest ponizej jakiej kolwiek krytyki wiec juz nawet nie nawiąze do niego

To nie są zadne wypocinki. Robię to bardzo prosto :kopiuj-wklej i ot. Nie wiem jak wy, ale zarówno ja, jak i moje slonko smiejemy sie z tego, bo to jest smieszne.

Gość hsjsi
żeby nie napisać żadnej przychylnej definicji dla kobiet z tych siedmiu, to naprawdę trzeba być zdołowanym. Tyle, ze nie ma co obwiniać baby za swoja nieudolność. jakbyś był tego wart, znalazlbyś kogoś rwnego sobie.