Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa ręka lucyfera

Tak wygląda idealna kobieta

Polecane posty

Gość dokladnie dokladnie nie
ma sensu sie zachwycac laska ktora powinna wygladac dobrze, ten swiat juz calkiem sfiksowal, kobiety po 30 stce ktore super wygladaja bez botoxu to jest cos, bo one o siebie dbaja a taka sobie trwala zrobi zel wklepie i mysli ze jest cudna matko boska

Gość prawa ręka lucyfera
ona ma 22 lata, najlepszy wiek ;)

Gość BreeVanDeKamp
obie ładne, czarna ma śliczne włosy ale do ideału to jej daleko

Gość BreeVanDeKamp
22 lata ??!!!! wyglada na 16

Gość sorry helo helo
wiesz komiczne ty chyba bez sensu tylko cytowac potrafisz i chyba nawet 19 lat nie masz skoro wydaje sie tobie ze kobiety po 30 stce wygladaj zle moja paszcza jest napewno ladniejsza od tej niuni

Gość ghujliyuktg
zazdroszcze tylko ladnych brwi i wybielonych zebow ;)

"wiesz komiczne ty chyba bez sensu tylko cytowac potrafisz " cytowalem Ciebie.... skoro uwazasz, ze piszesz bez sensu, to ok :D:D na Twoja niska samoocene nic nie poradze... skoro samo moje pytanie o paszcze budzi juz agresje :D

Gość dokladnie dokladnie nie
ona ma 22 lata? To jesli tak to zobaczymy jak bedzie wygladal po 30 stce i jak dzieci urodzi bo narazie to sie nie ma czym zachwycac ogolnie uwazam ze wiekszosc lasek po 20 stce mysli ze jest piekna ale pozyjemy zobaczymy jak je ta solarka zniszczy i problemy bo co takie laski teraz robia? Siedza i pierdola wszystko laza do solarium i zyja z kasy rodzicow a jak bede mialy rodzine to juz nawet na krem im nie wystarczy

Gość sorry helo helo
sorry komiczna ale nie jestem agresywna tylko wydaje mi sie ze ty dziecko jestes skoro wydaje sie tobie ze kobieta po 30 stce to pudlo bo sama wysnulas teorie ze kobieta musi miec wtedy 20 kilka kg wiec ej wiec o czym tu dyskutowac?

Owszem owszem, jest słodziudka :classic_cool: Ależ się pasztety obruszyły :D Daj jedna z drugą zdjęcie swojego ryja, skoro uważacie się za piękniejsze :o Zazdrosne krowy :o

Gość ANNNNN33
no wlasnie loki nie sa trendy teraz sie wlosy prostuje, a ja tezw uwazam ze to nie jest wyczyn byc ok w tym wieku, teraz dziewczyny mysla ze 30 lat to starosc haha

Gość te dziewczyny nie sa brzydkie
ale nie sa piekne bez przesady a juz idealy?! ładne normalne dziewczyny, ja mam mnostwo kolezanek na podobnym poziomie urody, gdzie wy mieszkacie:o

>> teraz dziewczyny mysla ze 30 lat to starosc Bo to prawda 🖐️ Starsze Panie po 30. mogą tylko patrzeć i zazdrościć prawdziwie kobiecym dziewczynom, o jędrnym ciele, kształtnej pupie, świeżej cerze i ślicznym uśmiechu :)

Gość BreeVanDeKamp
racja, kobieta po 30 tez może byc sliczna :) sama mam 32 lata, mam 3 dzieci, figure super i ciagle słyszę od męża i innych facetów jaka to ładna jestem. Ta dziewczyna ze zdjecia jest ładna ale rzeczywiście za 10 lat juz moze taka nie byc, bo solarka zniszczy jej cerę i bedzie staro wygladac

Gość też mi coś
głupiego szukasz... żadna z nich nie ma nawet 18 lat. poza tym , może to przykre stwierdzenie, ale w czasie 2 wojny skończyłaby w Oświęcimiu z tą urodą żydówki...

"tylko wydaje mi sie ze ty dziecko jestes skoro wydaje sie tobie ze kobieta po 30 stce to pudlo bo sama wysnulas teorie ze kobieta musi miec wtedy 20 kilka kg wiec ej " jak sama zauwazylas, to Ci sie tylko wydaje :D a ja wiem, ze wlasnie wiekszosc babek po 30 wazy 20 kg wiecej i nie dba o siebie :)

"racja, kobieta po 30 tez może byc sliczna " tylko czemu zazwyczaj nie jest? :D prezydent Polski tez moze byc przystojny.. :D

Gość BreeVanDeKamp
ANNNN33 laska jestes :)

Komiczne, nie uogólniaj :) Jestem po trzydziestce, nie mam nadwagi (raczej niedowagę), regularnie ćwiczę i dbam o siebie :) Będziesz dla mnie łaskawszy? Czy też oberwę, jak inni?

Gość też mi coś
ANNNNN33 jezzuuu ale przypalona fryta, blee

Gość dawkalna
calkiem calkie ANNN wygladasz te siksy glupie faktycznie sa prymitywne éa ta laska ze zdjecia Zydem traci

>> i ciagle słyszę od męża i innych facetów jaka to ładna jestem Hehehe a czego się spodziewasz, ze własny mąż prawde ci powie? :D To, że przestałaś mu się podobać, bo jesteś stara dowiesz się dopiero, jak przedstawi Ci dwudziestoletnią kochankę :classic_cool:

Gość te dziewczyny nie sa brzydkie
czekajcie zaraz wam wkleje zdjecie jednej znajomej mysle ze sie nie obrazi ona ma pelno zdjec w necie