Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komóreczka

W co się ubrać?? pomozcie..licze na was

Polecane posty

Gość komóreczka

Wychodze dzis do klubu z facetem ktory mi sie bardzo podoba:) Nie jest to wielka dyskoteka ale taki mniejszy klub z miejscem do tanczenia..Poniewaz dosyc rzadko bywam w takich miejscach i wogole zwykle w wakacje a wtedy jest cieplo nie wiem w co sie ubrac?? Chce ubrac czarne rurki, bluzke z dlugim z krotkim czy na ramiaczkach jakie buty?? przeciez jest snieg i nie wyjde w polbutach...wiem ze niektorym wydaje sie moj problem idiotyczny ale ja naparwde nie wiem:((

Gość komóreczka
up

Gość nkuiuygfyndh
kozaki mozesz bez problemu, a jakie masz? no bo jak jakies trapery czy sniegowce to nie za bardzo :P

Gość komóreczka
mam kozaczki bardzo ladne czerwone wiec pasuja do czarnych rurek:) a co z bluzka?? jaki rekaw dlugi krotki?? kurcze wstyd ale nie wiem jak laski teraz sie ubieraja na takie okazje...jestem tak zagoniona ze na imprezy nie starcza mi czasu;/

Gość nkuiuygfyndh
ubierz krtoki czy koszulke na ramiaczkach i cos na to. jak bedziesz siedziala to moze ci byc w krotkim zimno ale jak zamierzasz duzo tanczysz to sie zgrzejesz. pewnie sama wiesz najlepiej czy jestes typem zmarzlucha cy wiecznie ci cieplo?;)

Gość komóreczka
w sumie masz racje ubiore krotki i na to cos z dlugim::) jestem zmarzluchem ale mam zamiar sie bawic:) bardzo ci dziekuje:)

ja proponuje do czarnych rurek i czerwonych butów jakiś czarny top i na to jakieś bolerko z dłuższym rękawem. ew jakąś bluzeczke z rękawem 3/4.

Gość komóreczka
szczerze mowiac to mialam w planach tunike z krotkim rekawem bardzo obcisla w odcieni szarosci ...myslisz ze bede za pstrokato wygladac??