Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zieolne oczy i nei wie

nie wiem jakie cienie kupic

Polecane posty

Gość nawet nie glupie
do zielonych oczu to fiolet pasuje, braz lekki,

Gość mam zieolne oczy i nie wiem
hehe wiem,dzieki,fiolet lubie,ale nie wiem jaki dopasowac zestaw kolorow dalam linka z cieniami isadora

Ja to sobie kupiłam taki fajny klej z broktem. I bardzo fajnie on wyglada na powiekach. Raz tylko skleiłam sobie oko że ledwo otworzyłam. Tatus mi go schował ale ja znalazłam go w pudełku po kasecie magnetofonowej. I tak go zrobiłam w bambuko haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

jaki zestaw? na linku jest zestaw kolorow

papierowe nozyczki wyjelas mi to z ust... 52 i 37:) dzieki wiem ze dobre namiary mam juz

czyli dochodzi do tego 35,37,52:(

tak piekny dokladnie.te srebrne sa fajne

Gość Wielkomiejska
Ja mam śniaddą cerę, czarna naturalne włosy i zielone oczy w ciemnej oprawie. Maluje je wtedy matowym cieniem ciemno-brązowym, takie przydymiony makijaz. Wtedy ta zieleń super się wydobywa i kontrastuje z tym brązem.

dobrze ci masz ciemna oprawe oczu fak jest taki ze tylko "wydbycie"

Gość KOSMETICK UNEISTEISONS
DROGIE PANIE, JESTEM PROFESJONALNą KOSMETYCZKą I DOSKONALE ZNAM SIę NA CIENIACH DO POWIEK.PANIE O ZIELONYCH OCZACH POWINNY NAKłADAć NA SIEBIE TAKIE KOLORY JAK: łOSOSIOWY , BRąZ , TURKUSOWY,RóżOWY , FIOLETOWY , ZIELONY , NIEBIESKI I ZłOTO-PERłOWY . NATOMIAST NIE POWINNY NAKłADAć NA SIEBIE TAKICH KOLORóW JAK: CZERń, PERłOW BIEL I ZIEMISTA PURPURA. JESLI MACIE DROGIE PANIE JAKIEś PYTANIA, BąDż JESTEśCIE CZYMS ZACIEKAWIONE PROSZę PISAć NA TYM FORUM . JA ODPISZę . OPRóCZ TEGO, IZ JESTEM PRZEDSTAWICIELKą KOSMETICK UNEISEISON"S TO JESTEM TAKżE STAłą FORUMOWICZKą . CODZIENNIE JE ODWIEDZAM, WIęC NAPEWNO ODPISZę NA KAżDE PYTANIE.

Gość oloooo
Jak dla ciebie to polecałabym zestaw 27, jak napisalas jestes blondynka o zielonych oczach. Jest delikatny i odbijac bedzie twe tęczówki.

Gość olkafiolka
ja polecam ruby rose, swietne sa, super jakosc i bardzo niska, przystepna cena. W necie czytalam mnostwo opinii pozytywnych na ich temat, do tego polecam tez róze do policzków są swietne!

Gość ooo a gdzie takie kupic?
i jaki kolor polecasz? A cena wysoka?

Gość lemonlemon
węglem posmaruj :D Za frree

Gość szanowna kosmetyczko
jeśli ktoś ma niebiesko - szare (zalezy od światła) oczy do tego bladą cerę, cienka, rózowata czasami jak naczynka widać do tego mocno czarną oprawe oczu i ciemne włosy (ogólnie chyba zimny wygląd - potrzebuje się ocieplić) niewiele miejsca na powiece, bo kiedy oczy sie otwieraja to tylko trochę widać to jakie kolory są dla takiej osoby?