Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana188855

co robić- głupia miłość...

Polecane posty

Gość zakochana188855

od ponad 4 lat znam sie z pewnym chlopakiem, a od pewnego czasu jestem w nim zakochana i tu zaczynaja sie schody. chodzilam z nim do jednej klasy w gimnazjum, teraz jestesmy w tym samym liceum ale w roznych klasach. gadamy ze soba prawie na kazdej przerwie o ile to mozliwe, piszemy wieczorem na gg i smsy....ale niestety nie sa to zadne flirty. on jest taki zamkniety w sobie i niedostepny, niesmialy, tak trudno go rozgryzc!!! nie wiem co mam teraz robic...nie ujawnie sie ze swoimi uczuciami, bo podejrzewam, ze wtedy stracilabym nawet jego przyjazn. super nam sie ze soba gada, mysle, ze lubimy sie nawzajem. pojawil sie tez pewien problem- on zaprzyjaznil sie z dwoma dziewczynami od siebie z klasy...zagrozenie stanowi jedna znich i jestem cholernie zazdrosna! ale znam go i wiem, ze z tego raczej i tak nic nie wyjdzie....ani ze mna, ani z nia. on poprostu jest taki, ze trzyma sie raczej z dziewczynami (nie jest gejem), kolegow tez ma. naprawde nie wiem co o tym myslec. chlopacy, mysliscie ze on cos do mnie czuje, ale poprostu sie boi?? a wy dziewczyny? pomozcie...

Gość nietypowaaa
na niesmialych dobrze dziala alkohol. to nie zadne zlosliwosci serio mowie

Gość zakochana188855
bede z nim spedzac sylwestra...niestety nie we dwoje, tylko jeszcze z nasza paczka. zajme sie alkoholem, myslicie ze po tym otworzy mu sie buzia ???? :D

Gość nietypowaaa
do sylwestra troche daleko moze nakrec go na dzis na ostatki.

Gość zakochana188855
nikt wiecej nie pomoze??????????/