Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igussska0005

Anorektyczki.

Polecane posty

Gość Igussska0005

Czy anorektyczki nie jedzą nic? Czy jedzą, ale mniej niż przed chorobą? Bo to chyba sie zaczyna od ograniczania.. I tak coraz bardziej.. Chyba, że ma się słabszy organizm, więc nie ogranicza się tego całkiem. Więc jak to jest?

Gość Igussska0005
?

Gość Igussska0005
??

Gość Igussska0005
powiedzcie, ja tymczasem ide zrobic kupe z wczorajszego banana.

Gość Igussska0005
:/ Podszywacze są mało zaaabawni.

Gość rapnaszpilkach
Podczas anoreksji praktycznie nic nie jesz. Jesteś ciągle głodna, ale masz wstręt do jedzenia i do tego co z twoim ciałem się pózniej stanie. Nie możesz nic zjeść choć czasami chciałabyś.

Gość Igussska0005
a ja znam przypadki, gdzie dziewczyna ma ta chorobe, ale je. tzn wiadomo- nie duzo . ale je... tylko, ze ciagle ma wyrzuty. lizy kalorie, omija szerokim lukiem niektore produkty. nie je wszystkiego co powinna, ma obiad a np nie je ani troche ziemniakow, tylko np troche chudego miesa i kapuste... dziwne, ale tak jest.

Gość Kochalinka
Tak...taka osobą jestem ja choć moje podejście do diety jest naprawdę zmienne dwa dni jem w normie ( ale nigdy kolacji) a potem sunę np na połowie jabłka na dzień i czuje się szczuplutka a jak mam wyrzuty sumienia po prostu idę do łazienki 2 palce do gardła i wiecie co dalej... zrobię wszystko żeby ważyć 40 kg ...na razie mam 58 kg i 175cm ...16 wiosenek liczę