Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balta Wróżla

Mam wolną chwilę, chętnie powróżę kilku osobom.

Polecane posty

Gość Balta Wróżka
a długo wrózysz/ --- chłopak, który sie Tobie podoba okaże się nie wart Twojej uwagi. Początek roku zapowiada się apatycznie, bez większych uniesień. W marcu będziesz miała dylemat, pewna sytuacja nie pozwoli Tobie zmróżyć oka. Postaw wszystko na jedna kartę i zaufaj jedynie intuicji! Słuchaj serca, bo rozum w tym przypadku będzie złym doradcą. Ciężko mi wróżyc na daleka przyszłość...gdyż nasze przeznaczenie łatwo możemy zmienić i lekko nim oscylować.

Gość szrarabura rura
12.08.86 katarzyna 25.10.82 imie zachowam dla siebie, pliz;) sytuacja dziwaczna, ciagnie mnie do niego, chociaz on mowi , ze mnie nie chce. Dac sobie spokoj? nie jestem osoba, ktorej tak latwo odmowic ;)))))))) dziekuje!

Gość taka tam dziewoja
czy zdam mature z polskiego angielskiego i geografi w maju 2009 Natalia 12.09.1990

Gość szrarabura rura
I jeszcze prosze cos napisac o mojej sytuacji materialnej i drodze edukacji na przyszly rok - to rowniez dla mnie bardzo wazne:) nie jestem pewna , jaki kierunek obraC.

Gość eeeeeeEEEEeeeeeee
czy my się naprawdę tak kochamy i warto wiązać ze sobą przyszłość??? 19.04.77 i 13.09.77

Gość Balta Wróżka
justi23244 --- przykro mi, ale wasz związek nie jest zbudowany na gruncie prawdziwej miłości. On poprostu potrzebuje ciepła i drugiej osoby, ale tak naprawdę zbytnio się nie stara o budowanie więzi. Jest nim zainteresowana pewna dziewczyna prawdopodobnie spod znaku barana, jednak on jej nie dostrzega, nie wiem ile to jeszcze potrwa... mają ze soba kontakt elektroniczny. W przyszłości będziesz z 3 chłopakami zanim spotkasz tego jedynego. Nie będzie super przystojny, aż zdziwisz się, że tak Cie zaintryguje.

Gość a długo wrózysz/
to trochę mnie zdziwiłaś, bo nie ma teraz wokół mnie nikogo, kto przykuwałby moją uwagę...nie mam czasu na takie rzeczy, chyba za bardzo absorbuje mnie szkoła, zreszta nigdy nie byłam kochliwa i tak naprawdę nawet nie miałam chłopaka Możesz napisać mi coś więcej odnośnie tego, co wydarzy sie za 5 czy 10 la?

Gość gosiasamoasiaa....
wrozko kochana na 1 stronie zadalam drugie pytanie prosze o odp na dwa jak mozesz z gory dziekuje:)

Gość a długo wrózysz/
aha ok to w takim razie odpuszczam sobie pytanie o dalszą przyszłość

Gość Balta Wróżka
mirka__ --- wygląda na to, że nie bierzesz od życia wszystkiego na co Cię stać i na co zasługujesz. Uwierz w siebie, może się przekwalifikuj... sądzisz, że Twoja życiowa ścieżka jest odpowiednia? Musisz zrobic gruntowne porządki w swoim życiu i nie zastanawiać się czy cos się zmieni tylko działać. Masz duży potencjał.

Gość a długo wrózysz/
w takim razie jeżeli to możliwe napisz mi coś j=wiećej o nowym roku :)

Gość Balta Wróżka
gosiasamoasiaa.... --- ciężko będzie się Tobie usamodzielnić, dlatego liczysz, że druga połówka będzie w tym przydatna :) Od stycznia zabiegaj o pracę na której Tobie zależy. Tylko nie czekaj na ogłoszenie w prasie, a sama sukcesywnie i prosto do celu kieruj zapytania. Małymi kroczkami... trafisz na odpowiedni moment, tylko nie zraź się pierwszym kontaktem z pracodawcą. Zapamiętaj to ważne!

Gość Balta Wróżka
gosiasamoasiaa.... --- jesteś dla niego wymarzoną partnerką, ale jeśli chcesz zamieszkać tylko z nim weź sprawy w swoje ręce. Zaplanujcie cos na dalszą przyszłosc, aby mieć okreslony cel. Jak narazie to taka troche wegetacja. Pozdrawiam.

Gość mikkkikk
monika 1985.08.10 proszę o wróżbę:D

Gość Balta Wróżka
proszę o wróżbę --- nie będziesz z tym partnerem i to z Twojej inicjatywy.

Gość Balta Wróżka
Muszę juz uciekać, jeśli komus pomogłm bardzo sie cieszę. Następnym razem powróże pozostałym. Pa.

kasia 1981.05 .26 czy w najblizszym czasie zajde w ciaze jesli tak to mniej wiecej kiedy bardzo prosze o odpowiedz

Gość ja też bardzo poproszę...
kiedy w koncu poznam tego jedynego i czy w ogole??? 24 lipca 84, ewa

Gość tez_tez_chce
zostalam pominięta:( a bylam po gosisamosi w kolejeczce;(

Gość ilonkailonkailonka
Kiedy się zakocham z wzajemnością? Kiedy znajdę pracę? Ilona, 15 styczeń 1983r.

Gość sharzan
Witam również poproszę o wróżbę :) Anna 7.XII.1987 czy zmieni się coś u mnie w życiu uczuciowym? spotkam wreszcie kogoś?