Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betrez

czy smieszne jest to ze 31 latek spotyka sie z 18sto latka

Polecane posty

Gość a co zrobisz
ona tego nie zrozumie. Za tępa jest. Niestety. I żeby facet musiał baby uświadamiać, że same sobie krzywdę robią debilnym gadaniem....Zal dupę ściska normalnie....

Gość betrez
ale dyskujsa sie rozwinela ..hoho szkoda ze troche nie na temat no ale zawsze cos :)

sie rozwinela. ja nie obrazam 30tek, tylko pisze, ze nie wyobrazam sobie , zebym jakakolwiek babka po 2 porodach byla ciasna. a rodzice sa byli i beda

Gość tuska255
mysle ze lepiej ze twoja 18sto letnia dziewczyna spotyka sie z toba niz z jakims smarkiem co by ja za przeproszeniem wydupczyl w kiblu na dyskotece :O

Gość to rodzice - to patologia
nie rodzice :O

Gość ty kciukiem
to faktycznie głupia jesteś jak but. A na dodatek nie wiesz o czym gadasz i co sama powiedziałaś :O Cały czas wciskasz głupoty o tym, że twoj facet cie woli bo jesteś młoda i masz ciasną cipę bo podobno wiadomo, że jak młoda to nie przeorana czy co tam, a teraz chrzanisz, że tobie chodzi tylko o to, że babka po dwóch porodach nie może być ciasna. Najwyraźniej jedyna ciasnota jaka cie charakteryzuje, to ciasnota umysłu :O Jesteś tak głupia, że nawet ustawa tego nie przewiduje dlatego chętnie puknął cie jakis stary cap.

Gość erykhaaa
ostroznie z tymi wyzwiskami :O sam/a kiedys bedziesz stary/a :O i przyjemnie ci bedzie jak ktos nazwie starym capem ? a za mlodymi slinka bedzie ciekla oj bedzie

Gość erykhaaa
aniulka11111 A ja uważam, że w twoim wieku (17) jest normalne to, że interesują cię starsi faceci. Taki układ jest bardzo dobry, chociaż niesie za sobą ryzyko przykrych dla ciebie konsekwencji. Chłopcy w wieku 17 lat są na ogół zacofani, nie myślą poważnie o dziewczynach, nie dbają o ich potrzeby seksualne. Seks ze starszym facetem dużo ci teraz da, myślę, że koleś potrafi zaspokoić twoje potrzeby i stara się, by ukladało wam się w łóżku. Nawet jeśli kiedyś każdy pójdzie w swoją stronę, to będziesz miała doświadczenie i pewność siebie, będziesz zdrowo podchodziła do spraw intymnych i nauczysz się wyrażać swoje potrzeby. I to jest dobre. A na razie życzę wam powodzenia. O rodziców się nie martw, jestem mężatką, a w życiu nie powiedziałabym im nawet krótkiej anegdotki dotyczącej mojego seksu. Po co?! +to co napisala tuska255 jesli wiedza te dziewczyny co robia to nawet lepiej z facet starszy, czas pokaze co dalej ale tego czego sie nauczyly przy 30sto latkach bnikt im nie odbierze ;) i napewno byl to lepszy seks niz z rowiesnikiem

,, Cały czas wciskasz głupoty o tym, że twoj facet cie woli bo jesteś młoda i masz ciasną cipę\'\' napisałam to raz. i kolejnemu ćwokowi musze pisać, że w tym kurwa kluczowym zdaniu jest słowo ,,też\'\'? czytaj ze zrozumieniem, później pisz.

Gość ty kciukiem
I co z tego, że jest "też" kretynko ??!! O chryste, jaka ty tempa jesteś. Masakra :O Już jeden koleś odpadł po "dyskusji" z tobą bo faktycznie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad twoją głupotą :O

najpierw to sie ortografii naucz, bo nie lubie z niedouczonymi gadać, a do tego niezbyt rozgarnietymi. i ty tez moglbys sobie juz dac spokoj, bo chrzanisz. a slowo ,,tez\'\' to bylo najwazniejsze mozna powiedziec w tamtym zdaniu. :classic_cool:

Gość ttr
kciukiem pochodzi z jakies patologi i koniec tematu.

Gość ty kciukiem
Ty "inteligentko" od siedmiu boleści :O Najważniejsze w tamtym zdaniu hehehe....Idź daj dupy temu swojemu frajerowi bo jak widać z myśleniem sobie kiepsko radzisz. Taka karma ;) Właśnie, starszy pan cie pyta czemu gadasz z małolatami? Pewnie następny chętny żeby ci przeorać cipsko. Ale sory, gościu - nie licz na wiele bo ona już jest regularnie od 4 lat "orana" to niezłe luzy ma (zgodnie z jej teorią o zużyciu z wiekiem i luzach w pochwie).

Gość ekhmekhm
jak ona bedzie miala zaledwie 30 lat to tobie sie juz odechce seksu wiec beznadziejne

Gość ty kciukiem
no ta cała kciukiem (swoją drogą jak możne zaczernić tak idiotycznego nicka) praktykuje od dzieciństwa, to zgodnie z jej teorią , ma straszną, rozoraną rozklapiochę. Może coś poczujesz jak masz dużego. Próbuj. Łatwa jest, to pewnie nie odmówi.

Gość ropinchód de buena
18 to stara dupa już.........

"czy smieszne jest to ze 31 latek spotyka sie z 18sto latka " jak lubi dzieci bawić... to niech uczy dziecko biologii i anatomii :P

Gość ropinchód de buena
..kurwa odjechać można .raz to wszyscy luz i wyzwoleni.za chwilę ,,kołtun,, wyłazi z wyluzowanych. całkiem nie daleko od naszego kraju 18 tki mają po troje dzieci a na 50 tki nikt uwagi nie zwraca.

Gość ropinchód de buena
..ciekawe poco ,,natura,, 10 latki zmusza do okresu...przecież to coraz częstsze.

ty kciukiem jesli nie umiesz po ludzku rozmawiac to sie nie odzywaj, a jesli tobie cos ciezko idzie, to nie musisz obrazac, bo mnie to i tak nie rusza, a tobie se tylko paluszki mecza:) i po czym wnosisz, ze jestem latwa? pisz z sensem, bo meczysz tym chrzanieniem. a nick mam zajebisty:classic_cool:

Gość jiwonka
od kiedy 18 latka to dziecko ?:O jesli ja bym ciagle byla na studiach na medycynie np.23lata mam i spotykalabym sie z 30 latkiem to co ? tez by bylo nie tak bo by mnie anatomii i biologii uczyl ??:O

Gość marecelinasiewygina26
facet po 40---ja mam:D ale pod warunkiem ze wygladasz jak David Schwimmer:)

Gość ty kciukiem
Jak z czego ? Jak jesteś głupia to i łatwa. Proste.

Gość jjhhgffhh

Gość ty kciukiem
po tym co tu pokazalas moje twierdzenie jest jak najbardziej sluszne. Z przykroscia to stwierdzam.