Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alucard2324

brak milosci,depresja,zmiana krajow-pomocy!!!szukam tej jedynej!!

Polecane posty

Gość alucard2324

Witam serdecznie-piszac ten post chcialbym poruszyc bardzo wazny dla mnie temat,a mianowicie:mam pytanie co zrobilc gdy stracilem milosc mego zycia,wyjechalem z polsski,potem z angli...nigdzie sie nie moge odnalezc..mam zamiar chyba zwiedzic caly glob:(prafne znalezc ta jedyna zmieniam prace jak rekawiczki,,nie potragie sobie dobrac pracy przez to ze potrzebuje milosci,..miczego sie nie dorabia, bo wszystko co uzbieram to na wyjazdy do innych panstw..mam tylko na podroz..na mieszkanie na 3-4 tyg.na pretrwanie do momentu az znajde prace i vhocbym mniej zarabial to je..ie mnie to:(nie moge dlugo siedziec w zadnym kraju.lidzi spostrzefam jak holote:(zle mi ztym..btak mi przyjaciol i milosci...jak zaradzic..niemoge non stop uciekac..to nieodpowiedzialne..mam 24 lata ciacho ze mnie jak vholera ze zlotym harakterem..tak mi mowia kobiety a mimo to jestem sam od roku:(stlem sie niesmialy,nieodpowiedzialny i fo tego tesknie za piekymi chwilami....zainteresowni niech wejda na tematy takie jak..pomozcie innym-alucard,zakrety losu-alucard...to sa moje tematy..siedze tu od roku na kafeterii..zhlupialem..moze tu znajde ta jedyna ktorej tak pragne...ziewczyny pomozcie:(juz nie mam sil..jest tu ta jedyna co czeka na mnie tam gdzies?nawet na koncu swiata???jesli tak niech da mi znac.......ja juz poddaje sie mam dosc szukania..kedyne co widze to smutek i lzy.......nie cpam ani nie pije ........ehh skoro to pisze to juz desperat jestem ale kto nie szuka z calego serca..nigdy nie znajdzie

Gość wkurzona ona
wiesz co? nie lubie jak sie facet tak uzala :o