Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alucard2324

Nibiru X planeta wkrovzyla w nasz uklad sloneczny...2012-the end?

Polecane posty

Gość alucard2324

Juz wiadomo...jedst za plutonem.....wiele o niej mowiono i pisano......wiele o niej wiemy glownie z internetu......jezeli to co Nasa zapowiada to prawda..w takim razie po co cokolwiek planowac??

Gość nadchodzi koniec czasu

Gość alucard2324
mam problrmy jak h..j ale za 4 lata znikna na zawsze.....to juz wiadomo..kalenfarz majow tez jakos sie konczy dziwnie na 21 12 2012..akurat w dzien przesilenia zimowego i akurat w miesiac nadejscia tej planety.......w biblii pisze..zaraz przed koncem swita ujrzyvie wielki czerwony krzyz na niebie.....powloka planet okryta jest w czerwona jasnosc..a jej ksiezyce(moga nie musza)ulozyc sie w krzyz nawet ja nie......cos czerwonego ujrzymy.....i to bardzo qwa wilekiego

Gość a ja.......
bo to dlatego ze w pl i ukrainie mialo byc euro 2012 i tak sie nie wyrobimy z boiskami wiec lepszy koniec swiata

Gość alucard2324
A ja sie nie boje...koniec swita zapowiadany jest co 3 lata ...jedno jest pewne....nie jakies ufoludki xczy inne zyjatka w naszym ukladzie...ale ta wielka masa o wielkosci saturna bo zblizeniu sie do maszej mallutkiej ziemi chocby i o 100000km.dalej narobi takich szkod ze to sie w glowie nie miesci...co 3600 lat pojawiala sie i znikala ale akurta teraz podaza swoja trasa w kierunku ziemi....qcze mamy zaszczyt dojrec czegos naprawde niezwyklego......legenda o 12 jezccach apokalipsy mowi.....12 jezcow tak jak apostolow 12-tu przyjdzie zmierzyc czas 1-chaos na imie ma wprowadzi smiec na ziemie(world trade center 2001)-kazdy z tych jezdzcow pilnuje lat.\\\\\\\statni jezdziec...przyjdzie we mgle....z niebywalego mroku...jasnoscia swoja obejmie swiat i nafejdzie zniszczenie....apokalipsa beda go zwac po wieki juz sie bac

Gość coprawda nie piwo
Jak mnie znowu bajerujecie z tym końcem świata to się wkurwię, bo na wszystko już lachę położyłam, no bo przecież nie opłaca się czegokolwiek zaczynać, jak i tak jakaś planeta ma to wszystko rozdupczyć :p

" alucard2324 mam problrmy jak h..j ale za 4 lata znikna na zawsze.....to juz wiadomo..kalenfarz majow tez jakos sie konczy dziwnie na 21 12 2012..akurat w dzien przesilenia zimowego i akurat w miesiac nadejscia tej planety.......w biblii pisze..zaraz przed koncem swita ujrzyvie wielki czerwony krzyz na niebie.....powloka planet okryta jest w czerwona jasnosc..a jej ksiezyce(moga nie musza)ulozyc sie w krzyz nawet ja nie......cos czerwonego ujrzymy.....i to bardzo qwa wilekiego " No i co z tego że się kończy:P.Przecież świat ma gdzieś ten kalendarz:P.

Gość mystery666
Alucard ma racje..zbliza sie......non stop wychodza o niej przecieki to z watykanu to gdzie indziej......jest blisko.....zdjecia i gilmy mozna na ircu zobaczyc

Gość alucard2324
nie wiem jak wy ale ja sie nawrocilem....po moim ,marnym zyciu chce chociaz boga ujrzec....a planety nie ma sie co bac...ludzie placza cierpia umieraja z glodu gina w przeroznych wypadkach...nie badzmy samolubni..im sie ciezko zyje..czekaja na ten dzien....na moje.....niech sie stanie..ten swiat jest juz zbyt okrutny

Gość iwonka 7789
tez o niej wiem....jak i wszystkie narody..niewiem czemu jeszcze nikt tego nie oglasza publicznie ale chyba tylko dlatego ze ludzie zaczna panikowac.....i tak..prawie caly swiat juz o niej wie...u mnie w pracy ostatnio poruszamy tylko ten temat....to bedzie cos

Gość hhiikk
juz od maja nastepnego roku ma byc widoczna na niebie jako maly punkt ale z mmiesiaca na miesiac ten punkt b.coraz wiekszy.......

Dzisiaj jest widoczna tylko z Antarktydy. Od maja 2009 roku będzie widoczna z południowych krańców Afryki i Ameryki Płd., a z terenu Polski w pierwszej połowie 2011 roku. Pod koniec 2012 roku będzie... wielkości naszego Księżyca :o

ZIEMIA I CYWILIZACJA NIE ISTNIEJĄ OD 3600 LAT. NAWET EGIPT MA PRAWIE 5000 LAT. JESTEŚCIE PANIKARZAMI :O

Gość oretyrety
Skąd wy te bzdety bierzecie? W bajki wierzycie. He he śmiac mi sie z was chce.

Gość karolina5451992
Planeta Nibiru jest już widoczna gołym okiem. Zobaczcie same i spojrzyjcie w niebo na północ.

Gość 675765876587
Rzeczywiście jest widoczna tak duża ciemna brązowa gwiazda

Gość fsdgsdgsvxscv
jakiś imbecyl przepisał coś z jeszcze bardziej debilnego serwisu :D 🖐️ pewnie sam jeszcze połowy nie rozumie :D 🖐️

Gość Dmowszczyzna
W 2012 to sataniści rządzący światem przygotują dla was piękne widowisko. Zapamiętajcie to sobie dobrze. W 2012 są igrzyska olimpijskie w Wielkiej Brytanii, patrzcie co się tam będzie działo. Jeśli na niebie pojawi się Jezus to pamiętajcie, że to tylko projekt przygotowany przez światowy rząd, hologram. poczytajcie o projekcie Blue Beam Wszystko da się jakoś wyjaśnić.

Gość bzdury, bzdury etc
bzdury znowu piszą, straszą was, tanie sensacje ;) p.s. kończę astronomię, zapewniam, że karmią was tanią sensacją jest sporo dobrych materiałów w języku angielskim głównie na temat rzekomego roku 2012, poszukajcie, ale na portalach naukowych a nie na onecie a tutaj macie linka, gdzie facet próbuje co nieco tłumaczyć w języku polskim http://apollo.astro.amu.edu.pl/PAD/index.php?n=Dybol.2012Main ja spadam, bo dyskusje o roku 2012 mnie wykańczają, nie znam nikogo, kto choć raz nie zadałby mi tego pytania ;) pozdro

Gość Nieszczęśnicy będą rozczarowan
i

Gość ech zycie....
zgadza sie wielu ludzi by chcialo zeby byl juz koniec koniec ich marnego, smutnego, beznadziejnego zycia niestety myla sie ci naiwni ktorzy licza na koniec swiata